Haberler

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Samsun'daki devasa yılan iddiasını Haberler.com'a değerlendirdi: Aileye görünen yılan üç harfli

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Bafra ilçesinde, evlerinin altında devasa bir yılan olduğunu iddia eden Tiryaki ailesini, Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk ziyaret etti. Şentürk, esrarengiz iddiayla ilgili, Haberler.com stüdyosuna canlı bağlanarak sunucu Melis Yaşar'ın sorularını yanıtladı. Ev civarında araştırma yaptığını söyleyen Şentürk, "Fiziki olarak bir yılan yok. Metafizik boyutunu gördüm. Tiryaki ailesine görünen yılan üç harfli." dedi.

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Samsun'un Bafra ilçesindeki devasa yılan iddiasına ilişkin, Haberler.com stüdyosuna canlı bağlanarak sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Şentürk, ilçede yaşayan ve evlerinin altında devasa bir yılan olduğunu iddia eden Tiryaki ailesini ziyaret ederek bölgede yaşanan durumu anlattı.

Samsun'da evlerinin altında devasa bir yılanın yaşadığını iddia eden Tiryaki ailesi, korku nedeniyle Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk'ü bölgeye çağırdı.

"AİLEYE GÖRÜNEN YILAN ÜÇ HARFLİ"

Haberler.com stüdyosuna bağlanarak bölgedeki durumu anlatan Şentürk, "Aile, soba borusu büyüklüğünde bir yılan gördüklerini iddia etti. Yaklaşık 4 günden beri burada araştırma yapıyoruz. Fiziki olarak yılan görmedim. Olayın metafizik boyutunu gördüm. Tiryaki ailesine görünen yılan üç harfli. Çünkü başka görenler yok, sadece aile görüyor." ifadeleri kullandı.

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Samsun'daki devasa yılan iddiasını Haberler.com'a değerlendirdi: Aileye görünen yılan üç harfli

"YILANI GÖRÜNCE KORKUDAN BAYILDIM"

Evde yaşayan Safiye Öztürk, siyah büyük bir yılan gördüğünü ve garip sesler çıkardığını belirterek, yılanı gördükten sonra korkudan bayıldığını ifade etti. Öztürk, "Yılanı gördükten sonra kendimi kaybettim, 2 gün kendime gelemedim." şeklinde konuştu.

"ÜÇ HARFLİLERLE ANLAŞMA YAPTIM"

Evin altında üç harflilerin yuvalarının olduğunu söyleyen Şentürk, "Üç harflilerin yuvalarına müdahale ettikten sonra daha fazla görünmeye başladılar." dedi. Cinlerin yaklaşık 40 yıldır bu evin altında yuva yaptığını ifade eden Şentürk, "Üç harfliler ile başka bir yerde yuva yapmaları konusunda anlaşma sağladım." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Samsun Bafra 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (42)

Ahmed Yazanoğlu:

3 HARFLİKER. BÜTÜN HER YERDE BULUNA BİLİRLER. EN ÇOK WC. BANYO. HAREBE YERLERDE BULUNURLAR TABİKİ GÖZLE GÖRÜNMESİ MÜNKÜN DEĞİLDİR YÜCE ALLAH CİN SÜRESİNİ İNDİRDİ. ARDINDAN. NAZ SÜRESİ. FELAK. SÜRESÜ İNDİRDİKİ KULLARIM KORUNSUNLAR. KİM YÜCE ALLAH ANARSA. SIĞINIRSA CİNLER İNSANLARA BİRŞEY YAPAMAZLAR ÇÜNKÜ HER İNSANIN YANINDA KORUCU MELEKLER VARDIR KİMSENİN KORMASINA HİÇ GEREK YOKTUR. BOL BOL EVİNİZDE. HER YERDE NAZ FELAK SÜRESİNİ OKUYUN

Yanıtla35153
Pikachu hd:

Kardeşim illa harabe yerlerde bulunmalarına gerek yok zaten adamların evinin altında varmismis:)

524
Sebahittin Çelik:

Nas suresi

023
murtaza candurak:

paylaşım için tşkler kardeş sg

220
murat:

NAZ suresi ??

06
Hayri:

Yani serin rutubetli ortamdan mı hoşlanıyo bun lar hamam böceği olmsaın senin dediğin sureleri kağıda yazıp oralara koysak etkili olur mu büyük harf yazınca daha etkili olurmu bol bol derken gevşek gevşek mi okuyacaz okuduğumuz yerde rutubetli mi olmalı hojaaam

24
VEFA:

Yersen!..

Yanıtla28110
Ejderha Dövmeli Herif:

Hemen üç harfli. :) ortasında da “i” var.

Yanıtla1271
Ömer Yüksek:

Yahu bu cinci hocalara ne zamandan beri metafizik uzmanı deniyor. O zaman buralarda herşeye yazi yazanlarda metamaydanoz uzmanı mi oluyor. ?

022
Arman Usa:

Haber yaptiklari konuya bak

Yanıtla1170
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title