Haberler

Metroda akıl almaz olay! Koca adam, herkesin içinde Suriyeli çocuğu dövdü

Güncelleme:
Abone Ol

Yenikapı-Hacıosman seferini yapan M2 metrosunda saç tokası satan Suriyeli bir çocuğa fiziksel şiddet uygulandı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay sonrası Suriyeli çocuğa şiddet uygulayan şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da 22 Ağustos günü Yenikapı- Hacıosman seferini yapan M2 metrosunda bir şahıs, metroda çiçekli saç tacı satan Suriyeli bir çocuğa şiddet uyguladı. O anlar yolculardan biri tarafından saniye saniye kaydedildi.

HEM BAĞIRDI HEM DE TOKATLADI

22 Ağustos akşam saat 21.10 sıralarında yaşanan olayda, metroda şiddet uyguladığı anda görüntüsü çekilen şahsın, çocuğa hem bağırdığı hem de eliyle tokatladığı görüldü. Dövülen çocuk ağlarken, yolculardan biri ise şiddet uygulayan şahsı engellemeye çalıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul'da metroda satış yapan çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İstanbul'da metroda satış yapan yabancı uyruklu bir çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır. Şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Masumiyetin timsali bir çocuğa sebebi ne olursa olsun fiziksel şiddet uygulanması asla kabul edilemez. Irkı, rengi, dini, dili ne olursa olsun yabancı düşmanlığı ve ırkçılık, değerlerimizle kesinlikle bağdaşmamaktadır. Unutulmamalıdır ki çocuk gülerse dünya güler. Çocuk ağlarsa vicdanlar ağlar, dünya ağlar."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İnsan Hakları Cep Telefonu Hacıosman 3-sayfa Yaşam Hukuk İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

YILDIRAY YILDIRIM:

ülkesinde olsa daha güzel olmaz mı? lütfen ülkenize dönün.

Yanıtla606351
Feyza Sağlam:

Sizce o yaşta bir çocuğun bu kararı alma yetisi var mı Yıldırım Bey? Haber bir çocuğun şiddet görmesi farkındasınızdır umarım.

757
Yasin Şimşek:

Bahsettiğimiz çocuk ya hani, sende özüne dön

1151
Erkan Unal:

Adam burada ülkesinde olsa daha güzel olmaz mı demiş,adamı begenmemişsiniz,bu ülke kurtuluş savaşında dedelerimizin şehit olması sayesinde kurtuldu,tabi ki herkes kendi ülkesinde yasayacak

3917
osman Öztürk:

Tamam ülkelerine dönsünler de çocuğu niye dövüyor.Bunun yolu bu mu.

650
Halil Danismaz:

Yahu ne ülkesi, Halep in Hama nın fotoğraflarına bir bak internetten! Şehirler harabeye dönmüş… Ülkemizde herşey var, gurbetçilerimiz dönmezken/dönemezken savaştan kaçan sivillere “gidin” demek nasıl bir şey..

1332
Marko Apostolidis:

AB'nin parasını geri ver o zaman.

169
Cihans:

O cocuk.sence isteyerekmi orada isteyetekmi o isi yapiyor ufus kutugunu gonddr seni geldigin havraya gondetece,

516
someone:

insanlık dışı bir davranış olmuş. peki suriyelilerin karıştığı ve Türk vatandaşlarının mağdur olduğu insanlık dışı olayları da haber yapacak mısınız?

Yanıtla314322
YalancıSavar:

oooo o tür olaylar abartıla abartıla yapılıyor zaten de o nedenle bu gördüğün olay yaşanıyor

513
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title