Haberler

Mezarlıkta Kesik Bacak Paniği! Polis İhbar Üzerine Geldi, Şok Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da ihbar üzerine harekete geçen polis, mezarlıkta kesik bacak buldu. Bacağın 94 yaşındaki Ayşe Akpınar'a ait olduğu, hastanede kesildiği ve ailesi tarafından gömüldüğü ortaya çıktı.

Konya'da bir mezarlığa gömülen diz üstünten kesilmiş kadın bacağı paniğe neden oldu. Polisin yaptığı araştırmada, bacağın 94 yaşındaki Ayşe Akpınar'a ait olduğu ve tedavi gördüğü hastanede kesildiği, ailesi tarafından da mezarlığa gömüldüğü ortaya çıktı.

"MEZARLIĞA GİRİP BİR ŞEYLER GÖMDÜLER"

Olay, merkez Meram ilçesi Selver Mahallesi Aslan Ali Caddesi'nde bulunan Aslan Ali Mezarlığı'nda meydana geldi. '155 Polis İmdat' hattına şüpheli üç kişinin mezarlığa girerek bir şeyler gömüp, araçla ayrıldığı ihbarı geldi.

KAZDILAR, KESİLMİŞ BACAK BULDULAR

Bunun üzerine mezarlığa polis merkezi ile Terörle Mücadele ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis, görgü tanıklarının gösterdiği yerde yaptıkları kazıda bir kadına ait olduğunu tahmin ettikleri diz üstünden kesilmiş bir sağ bacak buldu.

HASTANEDE KESİLEN BACAĞI İZİNSİZ GÖMMÜŞLER

Araştırmayı derinleştiren polis, gömülen bacağın Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ayşe Akpınar'a ait olduğunu, tedavi gördüğü hastenede kesilen bacağın ailesine teslim edildiğini ortaya çıkardı. Ayşe Akpınar'ın eşi Mehmet Akpınar'ın da iki yakını ile birlikte, Bozkır ilçesinde oturdukları için izin almadan hastaneye yaklaşık 1 kilometre uzakta bulanan mezarlığa bunu gömdükleri belirlendi.

KESİK BACAK MORGA KALDIRILDI

Kesik bacak, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine yapılan incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akpınar 3-sayfa Meram Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Wtf:

Kardeşim neyin hesabı bu madem anlaşıldı bacağı uygun bir yere gömün. Morga neden kaldırıyorsun.

Yanıtla2107
mehmet:

işsizlikten ne yapacaklarını şaşırmışlar

537
ellidokuz:

olsun yinede biz tayyipi suçlayalım.

Yanıtla2223
Selo:

Başkanlığınız da batsın. Hükümetinizde

Yanıtla368
adem:

selo diye başlık atan zavalı amaç başkanlık filan değil sizin amacınız hükümeti yıkıp ülkeyi parçalamak hevesiniz kursağınızda kalacak çünkü İslamın son ordusu burda

315
MMOM:

Müslüman, her gün beş vakit Namazını kıl, gögsün İman la dolsun. Namaz dinin direğidir demiş, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa. Ve bütün gücüyle hep Namaz kılmış sabahlara kadar. Sünnet ehli olalım. Peygamberimizin yolundan gidelim. Sadece Cuma Namazıyla bitmiyor, ibadet. ALlah (C. C. ) kabul etsin.

Yanıtla629
genc musluman:

5 kisinin neden zoruna gittiyse artik

112
.....:

DÜNYADA NE GÖRÜRSEK GÖRELIM TEK GERCEK ORDA YATMAK!!!

Yanıtla030
Tantunici:

İyiki et aldığımız kasapın eline geçmemiş.

Yanıtla423
KADI:

Teyzeyi parca parca topraga veriyorlar. Alalh sifasini versin

Yanıtla023
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title