Haberler

MİT'in yakaladığı Suriyeli provokatör, Türk bayrağını öpüp özür diledi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmalar sonucu, Suriye'nin El Bab şehrinde Türk bayrağına yönelik provokasyonda yer alan 2007 doğumlu bir kişi yakalandı. Özür dileyen şahıs, Türk bayrağını öperek, "Türk ordusu bizim hep yanımızda oldu. Öncelikle Türk halkından ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinden özür diliyoruz." dedi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin El Bab şehrinde Türk bayrağına yönelik provokasyon gerçekleştiren 2007 doğumlu bir kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Kayseri'de Suriyeli bir kişinin, Suriye uyruklu çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiaları üzerine, Türkiye'nin çeşitli kentlerinde ve Suriye'nin kuzeyinde meydana gelen provokatif olaylarda yeni bir gelişme yaşandı. Mehmetçik tarafından terörden temizlenen Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ta, Türk bayrağına saldıran 2007 doğumlu Suriyeli şahıs MİT'in girişimiyle yakalandı.

MİT'in yakaladığı Suriyeli provokatör, Türk bayrağını öpüp özür diledi

TÜRK BAYRAĞINI ÖPTÜ

Türk bayrağı önünde videosu ortaya çıkan Suriyeli şahıs, "Öncelikle Türk halkından ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden özür diliyoruz. Türk ordusu bizim hep yanımızda oldu. Tekrar Türk hükümetinden özür diliyorum." ifadelerini kullanarak Türk bayrağını öptü.

MİT'in yakaladığı Suriyeli provokatör, Türk bayrağını öpüp özür diledi

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğunun yabancı uyruklu bir şahsın istismarına uğramasının ardından kentte çıkan olaylar, Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk askerinin kontrol altında tuttuğu bölgelere de sıçramıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde provokatörlerin, Türk ordusunun kullandığı binaya girmeye çalıştığı, askerlerin de göstericileri havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştığı görülmüştü. Görüntülerde, Türk bayraklarına yapılan küstah saldırılar, Türkiye'den Suriye'ye giden tırların ve Türk plakalı araçların da taşlandığı kameralara yansımıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye Cumhuriyeti Türkiye El Bab Suriye Güvenlik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (52)

Arslaner:

Götürürler merkeze öptürürler herkese.

Yanıtla47765
Doğrucu:

Askerimize helal olsun.. merak ettiğim Nerde öptürmüşler Türkiye demi suriyedemi?

37336
Yeşil:

Gölgesi yeter o Şanlı Bayrağımızın.

7106
Kenan Tepretoğlu:

kendi beslediğimiz maaş verdiğimiz ev yapıp hibe ettiğimiz kişilerden değil mi bu

Yanıtla45491
Halit:

düzeltme:evleri biz yaptırmıyoruz zengin arap ülkeleri finanse ediyor

17461
Onemli Degil:

Halit , Arap Arapa Yapiyor Diyorsun..Ama Turk Turke Ev Vermiyor ?

13130
bülent iyigün:

hayır değil haberi okumadan yorum yazıyorsunuz..

107
Muharrem Gezer:

Sadece öpüp özürdilemekle iş bitiyor mu? Bayrağımızın dili olsa hepimizden emin olun şikayetçi olurdu

Yanıtla25268
Hakan Sivri:

Onu Türkiyeye getirin de de dogduguna pisman edelim

Yanıtla38225
Akıl:

10 Milyon tane var seç birini , çok uğraşmazsın..

28115
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title