Haberler

Yabancı uyruklu şahsın telefonundan arşiv çıktı! Gizli gizli kayıt alıyormuş

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da minibüse binen yabancı uyruklu şahsın, kadın yolcuların fotoğraf ve videolarını çektiği iddia edildi. Türkiye'ye turist olarak gelen İran vatandaşı Aminali H. M. bindiği minibüste gizlice kadınların görüntüsünü çekti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın cep telefonu incelendiğinde çok sayıda cinsel içerikli fotoğraf ve videoya ulaşıldı.

İstanbul Sarıyer'de minibüste kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilen İran uyruklu şahıs yakalandı. Sosyal medyada yer alan videoda şahsa ait telefon içerikleri paylaşıldı. Çok sayıda cinsel içerikli fotoğraf ve videonun bulunduğu telefonda, başka kadınlara ait görüntülerde tespit edildi.

HERKESİN GÖRÜNTÜLERİNİ ALMIŞ

Sarıyer'in Huzur Mahallesi Cumhuriyet ve Demokrasi Caddesi'ndeki minibüste yabancı uyruklu bir kişinin kadınların fotoğrafını çektiğinin farkedilmesi üzerine görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafının çekildiğini ifade eden bir kadın, "Bir abla uyardı beni. Ben fark etmedim bile. Herkesin fotoğrafını çekmiş. Milletin dudağını çekmiş" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF VE VİDEO ARŞİVİ ÇIKTI

Başka bir kadının ise "Ben gördüm onu çekerken, benim önümdeydi" sözleri dikkat çekti. Şahsın telefonundan çok sayıda kadının gizlice çektiği fotoğraflarının yanı sıra cinsel içerikli fotoğraf ve videolar da çıktı. Aminali H. M. polis merkezindeki işlemlerinin ardından cinsel taciz suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cep Telefonu Cep Telefonu Güvenlik İstanbul Türkiye 3-sayfa turist Toplum Yaşam İran Güvenlik 3.Sayfa Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Sihirbazın Çırağı:

Eee ne yapsın iranlı bakıyor komşu ülkelerden hangisinde laiklik var oraya gidiyor madem laiklik var sorun çıkmayacak sanıyor.

Yanıtla20683
Tekin Serdar Kaya Oglu:

haberi özetleyen yorum olabilir .

910
GÖKHAN UZUNALİ :

yabancı uyruklu denilince daha haberin gerisini okumaya gerek yok...

Yanıtla12178
Damla Sengul:

bizimkiler yaklpmıyor hiç.

89
Yunuss Bayern:

Tayyoşun ülkesinde olur boyle şeyler

Yanıtla3176
DODOK DODOK:

Mustinin ilerikeleri sonucu bu...

00
Mücahit Kılıç:

Kel savunur bunu da diğerleri gibi

Yanıtla693
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title