Haberler

MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'ya ortak operasyon

Güncelleme:
Abone Ol

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, PKK/KCK terör örgütünün Rusya yapılanmasında yer alan Barı Iusubov'u yakaladı. Iusubov, terör örgütü adına Rusya'da aktif faaliyetler yürütüyordu.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütü adına Rusya'da faaliyet gösteren ve 2020 yılından beri MİT'in takibi altında Barı Iusubov, MİT ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonu ile yakalandı. Terörist Barı Iusubov, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PROPAGANDA FAALİYETLERİNDE ROL ALDIĞI TESPİT EDİLDİ

Barı Iusubov'un Rusya, Kazakistan, Ermenistan ve Irak'taki Mahmur Kampı'nda PKK/KCK terör örgütü adına önem atfedilen günlerde gerçekleştirilen propaganda faaliyetlerinde rol aldığı tespit edildi. Iusubov'un örgütün üst düzey mensupları ile yakın teması bulunduğu ve eylemlere aktif katılım sağladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uluslararası İlişkiler Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa Antalya Rusya Terör Hukuk Kck PKK Güvenlik Uluslararası İlişkiler Operasyon Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

gunay yanug:

mhp akp apoyu meclise çağırıyorki.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title