Haberler

Motosiklet Kamyona Çarptı: 1 İmam Öldü, 1'i Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Tunceli'de, Tunceli-Elazığ kara yolunda 2 imamın üzerinde olduğu motosikletin aniden yola çıkan kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 imam öldü, 1'i de yaralandı.

Tunceli'de, 2 imamın üzerinde olduğu motosikletin aniden yola çıkan kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 imam öldü, 1'i de yaralandı.

Tunceli- Elazığ kara yolunda dün üzerinde imamlar Ömer Yaşargül ve Yunus Akan'ın bulunduğu motosiklet, Cumhuriyet Mahallesi yol ayrımında, aniden yola çıkan kamyonla çarpıştı.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Meydana gelen kazada, imamlardan Yunus Akan olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Ömer Yaşargül ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Adı açıklanmayan kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, Tunceli Cumhuriyet Savcısı, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

VALİ ZİYARET ETTİ

Vali Osman Kaymak, imam Yunus Akan'ın ölümü nedeniyle il müftülüğünü ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Vali Kaymak, daha sonra aynı kazada yaralanan Ömer Yaşargül'ü de tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Yunus Akan 3-sayfa Tunceli Elazığ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title