Haberler

Motosikletin üzerinde oturduğu sırada üzerine klima ünitesi düşen 18 yaşındaki genç feci şekilde öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de korkunç bir kaza yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir binadan düşen büyük klima ünitesi 18 yaşındaki genci vurdu. Motosikletinde arkadaşıyla sohbet eden genç olay yerinde can verdi. Arkadaşı yaralandı ama kurtuldu. Polis, olayı cinayet şüphesiyle soruşturuyor. Bu trajedi, çevremizdeki tehlikelere karşı uyanık olmamız ve güvenlik önlemlerinin önemini vurguluyor.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de tüyler ürperten bir kaza yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, büyük bir klima ünitesinin yüksek bir binadan düşerek 18 yaşındaki bir gencin başına çarptığı görülüyor. Maalesef genç, bu feci kazadan kurtulamadı.

Olay şöyle gerçekleşti: Genç, motosikletinin üzerinde arkadaşıyla sohbet ediyordu. Sohbet bitip de genç motosikletini çalıştırdıktan hemen sonra, üç katlı bir apartmandan kopan klima ünitesi gencin üzerine düştü. Genç anında yere yığıldı.

Çevredekiler hemen yardıma koştu ve genç acilen hastaneye kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Yanındaki arkadaşı da yaralandı ama şans eseri kurtuldu. Yerel polis, olayı cinayet şüphesiyle soruşturuyor.

Bu tür beklenmedik kazalar ülkemizde de sıkça yaşanıyor. Özellikle inşaatlarda düşen malzemeler veya balkonlardan düşen saksılar can almaya devam ediyor. Benzer şekilde, iş kazaları da ülkemizin kanayan bir yarası.

Bu olay, çevremizdeki tehlikelere karşı her zaman dikkatli olmamız gerektiğini ve iş güvenliğinin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Ayrıca, apartman yöneticileri ve ev sahiplerinin, binaların dış cephesindeki eşyaların güvenliğini sağlaması gerektiğini de vurguluyor.

Motosikletin üzerinde oturduğu sırada üzerine klima ünitesi düşen 18 yaşındaki genç feci şekilde öldü

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Yeni Delhi Hindistan Hindistan Güvenlik Cinayet 3-sayfa İnşaat Dünya Polis Kaza Güvenlik İnşaat 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Anty-Partizan:

Kardes Ulke Ile Bagimizi Hic Bir Guc Koparamaz..

Yanıtla3238
ersin avseren:

olmaz böyle birşey ya????

Yanıtla635
Ahmet Çakır:

Bizdede olulor sürekli böyle şeyler.hindistandan ne farkımız var kardeş sayılırız.Özellikle güneydoğu illeri aratmaz hindistanı.insan hakları kültür bozulması şehir yaşamı iş güvenliği sıfır

Yanıtla1126
O Z:

Bütün bu olayların birebir aynısı ABD'de de oluyor Fransa'da da. Tek fark orada çarşaf çarşaf haber etmiyorlar bu konuları.

00
koray hüseyin kılıç:

yemin ederim başlığı görünce dedim ya hindistan ya türkiye dir (çünkü 2 ülkenin çok ortak noktası var ) birincisi çıktı

Yanıtla629
FB:

Kader

Yanıtla823
Doğrucu:

Kaderinizi yaratanınızı size oksijen beren ağacın dalını anladın sen

275
Doğrucu:

2 ci Türkiye gayet normaldir

Yanıtla615
Mustafa Yörükoglu:

Evet bu hem kader hem değil,kader çünkü kurbanın ,saniye,salise de o saniye de o yerde başkası değil onun olması bir metre geride veya bir metre ileride olmaması kaderdir. Kader değil cünkü tevekkül'ün yerine getirilmeyip önlem alınmaması.O halde bu husus ölen için kader,öldüren için yani önlem almayan işini sağlam yapmayan sorumlu açısından cinayettir.

Yanıtla014
Sadece Kul:

Çin’i geçtiler. Azaltmak lazım.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title