Haberler

MSB duyurdu: Sınır ötesindeki operasyonlarda 6 terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdiğini ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) terörün kökünü kazımak için sınır ötesi operasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Neredeyse her gün teröristlere bomba yağdıran Mehmetçik'in gerçekleştirdiği son operasyonlarda 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

MSB duyurdu: Sınır ötesindeki operasyonlarda 6 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 1 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde belirlediği 5 PKK/ Ypg'li teröristi etkisiz hale getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Bakanlığı Politika Güvenlik 3-sayfa Güncel Münbiç Suriye Terör Irak YPG PKK Güvenlik Terör 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title