Haberler

MSB acı haberi duyurdu: Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan asker şehit oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı, Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü'nün rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığını, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

RAHATSIZLANARAK HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "57'nci Topçu Tugayı Hacılarkırı K. Yrd.lığında / Menemen görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü, 10 Eylül tarihinde, rahatsızlanması sebebiyle derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Bakanlığı 3-sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

MÜCAHİT KELEŞ:

Allah rahmet eylesin.Ailesine Allah sabır versin

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title