Haberler

Müge Anlı'nın programında aranan Güldane Biçer cinayete kurban gitmiş! Kocası her şeyi itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

10 yıldır kayıp olan ve yakınlarının Müge Anlı'nın programına kayıp başvurusunda bulundu Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Osman Biçer'in cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu.

17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan Güldane Biçer'in yakınları Müge Anlı'ya başvurarak bulunmasını istemişti. Bir süredir devam eden programda Biçer'in eşi Osman Biçer'in çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.

CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

KEMİK PARÇALARI VE KIYAFETLER BULUNDU

Eşi Güldane Biçer'i öldürdüğünü ve Büyükçekmece Karaağaç'ta göl kenarına gömdüğünü itiraf eden Osman Biçer, sonrasında da polise gidip kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Biçer'in ifadesinde söylediği göl kenarına gidip çalışma başlatan ekipler, Güldane Biçer'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kıyafetlere ulaştı.

GÖZALTINDA

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Osman Biçer'de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Büyükçekmece Osman Biçer Müge Anlı Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

AKDAGLI_66:

düşünün işte 10 yıl olmuş savcısı hakimi polisi bulamamıs çözememiş müge anlı 1 haftada çözdü adeleti arayın türkiyede . . .

Yanıtla1361
HERO:

KALDIRIN ŞU BOŞ PROGRAMLARI, POLİSİ İTİBARSIZLAŞTIRIYORLAR Kİ BİLEMEDİM ŞİMDİ DE. .

Yanıtla615
Uyuma:

Polisler işini yapmıyor hepsi anca göbek yapmış

915
Bize ne:

Sen biliyormusun raflarda nekadar faili meçhul olay olduğunu polis 10yilda bulamamış zaten gelirler görgü şahidi varmı yok tmm hepsi bukadar sonrası 1yil geçer ne arayan ne araştıran bu programa destek verilmeli bence polis itibarsiz olmaz aksine onlarında işine gelir üzerilerinde faili bulunmayan dosyalar kalmaz

112
MERO:

10 yıldır polisler nerde Hero Hero

48
RIDO:

10 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN CİNAYETİ MÜGE ANLI BİR HAFTADA ÇÖZDÜ, ŞİMDİ BEN DİYORUM Kİ, MÜGE ANLI GİBİLER DEN BU MEMLEKETE DAHA ÇOK LAZIM. ÇÖZÜME KAVUŞTURDUĞU OLAYLARIN SAYISI BELLİ DEĞİL, BU KADINI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.

Yanıtla541
reytingggg:

hepsi kurgu programı sırf reyting uğruna neler neler yapıyorlar izlemem de izlettirmem de inanmayın bunlara

342
esnaf:

inanın bu kadında olmasa kım vurduya gıden gıdene 10 yıl olmuş çok enteresan

Yanıtla139
Erhan:

Reyting yapıyor Müge, hepsi bir düzmece zaten

Yanıtla317
reymerhan:

düzmece öylemi ? 90 milyon önünde canlı program yap yalanla düzmecelerle herkesi kandır vay be kardeş sen ne içtin? içmediysen bir doktora kesinlikle görün senden akıl taşıyor yerlere çok fazla gelmiş 90 milyon insan aptal bir tek sen akıllısın yani ?

28
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title