Haberler

Muğla'da Düzensiz Göçmenler Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Marmaris Gedik Koyu'ndan deniz yolu ile yasa dışı çıkış yapmaya hazırlanan 20 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalananlar arasında 4 çocuk da bulunuyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Gedik koyundan deniz yolu ile yasa dışı yollardan çıkış yapmaya hazırlanan düzensiz göçmenler Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Marmaris ilçesi Gedik Koyu'nda bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu ve Bozburun Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile müştereken kara üzerinde bulunan 20 düzensiz göçmen (beraberinde 4 çocuk) yakalandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sahil Güvenlik Yerel Haberler Sahil Güvenlik İnsan Hakları Politika Jandarma Marmaris Güvenlik Olaylar 3-sayfa Göçmen Hukuk Çocuk Olaylar İnsan Hakları Güvenlik Yerel Haberler Sahil Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title