Haberler

KADES'ten gelen ihbar! Polis yaşlı kadını boynundan ve ayaklarından bağlanmış halde buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'da KADES üzerinden gelen ihbar sonrası harekete geçen ekipler 71 yaşındaki Melek Başkan'ı evin salonunda boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış şekilde darbedilmiş olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Başkan tedavinin ardından taburcu edilirken eşini darbettiği ileri sürülen Soner Başkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı (71) boynundan ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darbettiği ileri sürülen Soner Başkan (50), gözaltına alındı. Şüpheli, işlemleri sonrası tutuklandı.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toparlar Mahallesi'nden Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen ihbar sonrası harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, Melek Başkan'ın salonda boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış şekilde darbedilmiş olarak buldu.

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Başkan, eşinden şikayetçi oldu. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla eşini darbettiği ileri sürülen Soner Başkan, gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Başkan, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadına şiddet Jandarma 3-sayfa Yaşam KADES KADES Hukuk Polis Muğla Muğla Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Doğrucu:

Orda doğu ülkesi gayet normaldir

Yanıtla11198
Ebu Huzeyfe:

Chp nin kalesi Muğla !!!

145147
TekinDevlet null:

git beğendiğin Avrupa da yasa

49137
HABERCİ:

Adam 50 kadın 71 yaşında vay be

Yanıtla8102
YarRock:

AHSDHASHD

14
TT:

Ya kadın adamı hapse attırmak için kendini bağlamışsa...Bence bu olay daha detaylı araştırılmalı, kadının beyanı esas alınmamalı... Resme bakınca bi tuhaflık var? Elleri bağlanmamış...

Yanıtla4546
Hep Hiçlik miş:

Bir sıkıntı dan dolayı bu olay olmuş olabilir. Yani mesela.. ter temiz içme suları olsaydı bedavaya.. ve bedavaya bir yiyecekler olsaydı.. mesela saksıda yetişen yeşil soğan gibi.. Belki işte o zaman.. sıkıntı olmazdı ve bu kötü olay yer alamazdı. ?

Yanıtla5514
Hüseyin Kaan:

Olabilir bence de, bir erkeğin bunu yapabileceğine inanıyorsak kadın da yapabilir maalesef. bir de kapı kolu pencereye bağlamanın bir anlamı yok

02
Ejderha Dövmeli Herif:

Ellerini bağlamak aklına gelmemiş.

Yanıtla327
Cengiz Asiliskender:

Ama mafia cetesini 4 cinayet 400 olay darp ve bak ne olmuş Süpriz Serbestler Bunun ismi ADSLET

Yanıtla25
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title