Haberler

Muğla'da kadın sığınma evi talebinde bulunan kadın PKK/KCK üyesi çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki otogarda bir öğrenci olan 19 yaşındaki bir kadının sığınma evi talebinde bulunmasının arkasından bambaşka bir şey çıktı. Otogarda görevli zabıta, kadının telefonunda PKK/KCK' terör örgütüne ait resimler görünce polise haber verildi. Otogara gelen ekiplerce gözaltına alınan kadın ifadesinde terör örgütüne katılmak üzere Van'a gideceğini söylediği öğrenildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde zabıtanın dikkati sayesinde kadın sığınma evi talebinde bulunan kadının PKK/KCK terör örgütü üyesi olduğu belirlendi.

OTOGARDA KADIN SIĞINMA EVİNE GİTMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Menteşe ilçesinde şehirlerarası yolcu otogarında P.E. (19) adlı öğrenci, özel güvenlik görevlisi kadından kadın sığınma evi talebinde bulundu. Özel güvenlik görevlisi, zabıta ile irtibat kurması için kendisini zabıtaya yönlendirdi. Otogarda görevli zabıta, P.E'nin telefonunu kullandığı esnada telefonunda terör örgütü PKK/KCK'ya ait örgütsel resimler gördü.

PKK'YA KATILMAK İÇİN VAN'A GİDECEKMİŞ

112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden Muğla Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmesinin ardından Menteşe Otogarı'na Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yapılan görüşmede örgüte katılmak amacıyla Van'a gideceğini belirten P.E., PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmaktan savcılığın talimatı ile gözaltına alındı. P.E.'nin cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Politika Menteşe 3-sayfa Güncel Zabıta Muğla Terör Polis Hukuk Van Kck PKK Güvenlik Terör Polis Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Firat Tas:

Sizde yalan dolan talan video film bitmez

Yanıtla31186
Marko Apostolidis:

benim türkçemde üye diye bir yere devamlı belli aralıklarda para havale edene denir... ve ben kızı toy diye kabul ediyorum... onunla güzelce muhabbet edilmeli, güç gösterisi (tutuklama vs) yanlış yol. onunla ilgilenmek gerek neden niye böyle oldun diyerek, ona kulak vermek gerek...

Yanıtla19197
Goethegitme:

Otur yapay zekâ "0"Sıfır

30107
Orhan Dik :

Zaten bu tarz durumlarda güç gösterisi yapılmıyor. Dağdan alınan teröriste bile, askerleri öldürmediyse dostça yaklaşılıp topluma kazandırılıyor bu kadına zor kullanıldığı, dövüldüğü hapse atıldığı vs nerede yazıyor haberde?

5123
Marko Apostolidis:

@orhan gözaltına almak tutuklamanın bir önceki basamağı değilmi? hele bu konularda serbest bırakılma ihtimali ne kadar yüksek?

121
Kenan Tepretoğlu:

gencecik bir kızımız daha hayatın baharında, belli ki ya tehditle ya zorla gönderiyorlar bunu dağa, henüz terörist değil, devlet şefkatini gösterip kurtarsın bu kızımızı, zaten bundan terörist filan da olmaz ya saf ya çocuk zekalı daha, belki de sığınma evine dağa gitmemek için sığınmak istedi

Yanıtla32162
Marko Apostolidis:

toy bir kız... sertliğe değil şevkate ihtiyacı var...

5251
mert kılıc:

teröristin yaşı olmaz, sarı bir torbası olur.

23
Ahmet:

Kız aslında dağa gitmek istemiyor. Anlaşılan buna zorlanmış. O da akıllı davranıp spoiler vermiş. Hiçbir terörist telefonuna açıkça bilgi yüklemez. Hele hele başkalarının göreceği şekilde telefonunu kullanmaz. Ayrıca kadın sığınma evine gitmek istemez. Bunu açıklamıştır fakat güvenliği açısından haber böyle verilmiştir. Örgüt artık eskisi gibi rahat eleman devsiremiyor. Kürt gençleri dağın şartlarını biliyor ve gitmek istemiyor.

Yanıtla16143
Özgür Sevindik:

Ahmet bey kürt gençliğimi kalmiş önceden din iman haya vardı büyük saygısı vardı birde şimdi bakın benliklerini kaybetmişler nerede bir olay nerede bir bağrış altından çıkıyorlar insan gibi konuşma uzlaşma yok hep kaba kuvvet kaba lisan gelse buna dedini anlat herşeyleei serbest hiç bir şekilde devletin verdiği imkanlardan muhaf değil ama diyorumya illa belli edecek kendini malesefki %80 ni öyle

461
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title