Haberler

Murat Övüç oğlunun uygunsuz videolarını çekenlere ateş püskürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde oğlunun nişanında gelinine 2 kg altın takmasıyla gündeme gelen Murat Övüç şimdi de, oğlunun uygunsuz video ve fotoğraflarının çekilmesiyle sarsıldı. Oğlu Burakcan Övüç'ün, yakın arkadaşlarının şantajına maruz kaldığını açıklayan Övüç sosyal medyadan ateş püskürdü. "Oğlumun her gün bizde olan yakın arkadaşları onun uygunsuz videolarını ve resimleri çekmişler gizli gizli. Bunlar yedikleri kaba pisleyen s.....sizler" diyerek öfke kustu.

Abartılı makyajı ve dikkat çekici tarzı ve sosyal medyada paylaştığı gönderilerle sıkça gündeme fenomen Murat Övüç oğlunun şantaj olayıyla sarsıldı. Son günlerde özel hayatındaki sorunlarla adından söz ettiren Övüç geçtiğimiz aylarda oğlunun nişanında gelinine 2 kg altın takarak dikkat çekmişti.

Murat Övüç'e şantaj şoku: Konu oğlu olunca açtı ağzını yumdu gözünü

"YEDİKLERİ KABA PİSLEYEN ..."

Övüç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada oğlu Burakcan Övüç'ün, arkadaşları tarafından uygunsuz görüntülerinin gizlice çekildiğini ve şantaj yapıldığını duyurdu. "Oğlumun her gün bizde olan yakın arkadaşları onun uygunsuz videolarını ve resimleri çekmişler gizli gizli. Bunlar yedikleri kaba pisleyen ş****sizler. Oğlumun uygunsuz neyi olabilir? Bir cahillik yaptı, ne yaptıysa yaptı... Neden gizli çekiyorsunuz?" diyerek tepkisini dile getiren Övüç, durumun kendisi için kabul edilemez olduğunu belirtti.

Murat Övüç'e şantaj şoku: Konu oğlu olunca açtı ağzını yumdu gözünü

"SEN KİME ŞANTAJ YAPIYORSUN"

Ayrıca, "Bu bir suç değil mi? Bizim evimizde bunu siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de para vermezsen biz bunları yayınlarız diyorlar. Yayınlasana. Sen kime şantaj yapıyorsun?" diyerek diyerek öfkesini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Burakcan Övüç Sosyal Medya Murat Övüç 3-sayfa Magazin Yaşam Medya 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Korhan KILIÇ:

Arkadaş şunları gündem yapmayın yapmayın.yokmu daha gerekli faydalı haberler...

Yanıtla3293
Hayri:

ortada video falan yok bunun işleri avrupada engellenince her gün bişey yumurtlamaya başladı kuyruğu dik göstermek için haber olsun gündem olsun hesabı

Yanıtla272
Yusuf Aydin:

Oğludamı vurdurmuş

Yanıtla255
A B:

Yeni bi fenomen mi doğuruyor ki

Yanıtla552
Fatih Sultan:

Murat abi haklı

Yanıtla4210
Barış O. B.:

Baba gibi baba be. Helal olsun sana Murat anne

Yanıtla2026
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Vay Murat reis vay :)))

Yanıtla3112
taner ipek:

Uygun derken kime göre uygun neye göre uygun, bana göre murat beyin bir tane uygun videosu yok

Yanıtla240
Mert Kalyoncu:

Herif paranın nerede olduğunu anlayıp bilmemkaç yaşından sonra döndü.

Yanıtla134
Dursun Esen:

bu kimdir kimin nesidir çok mu önemli biri bu top hangi kapının. köpeği neye göre haberi çıkıyor gindeme geliyor havlayio duruyor

Yanıtla116
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title