Haberler

Nafaka Yüzünden Baba Katili Olan Genç Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, annesinden 3 yıl önce boşanan babasını nafaka yüzünden bıçaklayarak öldüren genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, annesinden 3 yıl önce boşanan babasını nafaka yüzünden bıçaklayarak öldüren genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BIÇAĞI BABASININ KALBİNE SOKTU

Olay, dün gece saatlerinde, Biga'ya bağlı Yolindi köyünde meydana geldi. Ö.M, annesi Kadriye Keser'den 2015 yılında ayrılan babası Nihat Makas ile köy içinde karşılaştı. Ö.M. (19), iddiaya göre, babasından kendisi için ödediği 100 TL'lik nafakayı 250 TL'ye çıkarmasını istedi. Bunu kabul etmeyen Nihat Makas ile oğlu arasında tartışma çıktı. Genç, üzerindeki bıçağı çıkarıp, babasının kalbine, koltuk altına ve karın bölgesine defalarca sapladı. Nihat Makas 5 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılırken, oğlu ise olay yerinden kaçtı.

MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Durumu gören vatandaşlar kendi araçlarıyla ağır yaralı olan Nihat Makas'ı hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Ambulansla yolda denk gelince yaralı adam ambulansa alındı. Hastane yolunda can veren şahsın babanın cansız bedeni Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Firar eden Ö.M, annesiyle beraber yaşadığı eve saklandı. Jandarma ekiplerini bir süre uğraştırdıktan sonra teslim olan genç, karakolda ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Yolindi Biga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Adalet:

100 lira nedir ? Helal olsun 5 değil 25 bıçak atsaydın

Yanıtla101
Ankaragüçlü:

Memleket nereye gidiyor?cinayet tecavüz hırsızlık arsızlık almış başını gidiyor

Yanıtla28
Korkunç:

19 yaşında bir delikanlı babasından ayda 250 lira harçlık istiyor bilmiyoruz babasının hali vaktini ama 250 lira için insan nasıl katil olabilirki 6 tane küçük tahta parçası bir fıça soba borusunun içinde alınan zift ten boya yapamadınmı evladım eline hiç bıçak yakışıyormu

Yanıtla09
KADIN:

yazık iki gün yevmiyeye git kazan deydimi şimdi oğul cezaevinde katil. adam ölmüş. gelde rahat yaşa

Yanıtla08
Adınızı Yazın:

Ayrıldığı eşinin ister durumu olsun ister olmasın, nafaka doğal bir haktır ve vermek zorundadır. Karşıdaki babayı tanımıyorum yorum yapamam ama çocuğuna bir 250 lira nafaka vermeyip parayı içkiye yatıran ve gayet de içi rahat olan iskele babaları tanıyorum. Bizzat kendi babam.

Yanıtla71
46:

Oyle babalar varki bosaniyo yilardir cocuguna sirtini donuyo orda burda yiyor yazik deyilmi cocuklara bosaniyosanizda karinizdan bosaniyorsunuz cocuklarinizla ayrilsanizda ilgilenin ki cocuklariniz arkanizda oldugunuzu bilsin ki anne baba kiymeti bilsin dunyada en deyerli varlik cocuklarimizdir

Yanıtla43
durumbu:

ne olursa olsun o bir insan ve o bir baba, önce zarar verme-öldürme. eğitim ahlak ekonomi ne varsa ülkede çöküyor.

Yanıtla06
Taha:

Nafaka ne ya? Benim çocugum kadar onunda Evladı... Adacaaz kadının dırdırından evden ayrılmış şiddet olmasın diyede belki.. belkide işsiz ve evsiz kalmış... ama kadın ne yapıyor evladımın genede Babası demiyor veriyor mahkemeye... Hani kadınlar erkeklerle aynıydı? Asla olamazlar çünkü biz türk Babaları evlatlarımızın analarıdır diye zarar gelsin istemeyiz... Hangi Allah korkusu olan bir baba evladına sahip çıkmaski? Yapana deyil yaptırana sorun... Boşanan Kadınlar bir afra bi tafra bi havalar bi özgürlük coşkusu bu ne yaa? Gelen gideni aratır... benim eskim elin yenisinden iyidir... Dua edin allahtan yardım isteyin yuvalarınızı ve cocuklarınızı öksüz bırakmayın. Şüphesiz dualar kabul olacaktır Allah çok merhametlidir ve çok bağışlayıcıdır... Felak Nas ve Ayetelkürsüyü okuyun ve gene şüphesizdirki bunların karşısında hiç bir kötülük duramaz. Allah sabırlı kullarını sever ve Merhamet eder... Unutmayın allah şöyle buyuruyor... Merhameti bilmeyene Merhamet edilmeyecek... İnşallah hepimizde merhametli oluruz ve Allahın Merhametine dahil oluruz Kardeşlerim. Eşlerinize Kendinize ve cocuklarınıza kıymayın Merhametli olun Sabırlı olun. Şunuda okuyun Allahım zorlaştırma Kolaylaştır.. ve her ne yaparsak sonunu Hayra bagla. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

Yanıtla15
selcan:

ben eşimden ayrılalı 4 yıl bitti. nafaka tazminat hiçbirsey talep etmediğim halde hakim oğlum için aylık 500 tl nafaka bağladı. babası 4 yıl içinde bunu sadece bir kez yatırdı. sonra ne nafaka ne baba yüzü gördü çocuğum. 3 yıl bitti. görmek için hiçbir adım atmadı. Allah korkusu olan hangi baba demişsiniz ya. bu çok farklı bir durum allaha inancı olan korkan bir adamdı. ama adam olamadığı için babalık bekleyemedim ondan. ben kimim? hiç. . . ona göre dışarda benden yüzlerce var. ama evlat. . . .

02
Taha:

Bakın Arkadaşlar! Şu bi gerçek ve saglam bi kaynaga dayanarak bu yorumu yapıyorum! Terk edilen Veya Kocalarından Ayrılan ve Boşanan her Kadın Çaresi olmayan amansız Piskolojik bir sendroma kapılıyorlar... Terk edilmiş Kadınlar sendromu... Bunun içeriği Belli etmeselerde aşırı stres Komplexlik intikam semtomu gibi şeyler....

Yanıtla14
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title