Haberler

Narin Güran'ın öldürülmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde üzeri taşlarla örtülü halde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Canice öldürülen Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada iddianame dün tamamlandı. 12 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında hazırlanan 14 sayfalık iddianamede, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı komşu Nevzat Bahtiyar hakkında 'iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın yankıları sürerken Narin Güran'ın öldürülmeden 1 saat önce çekilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ekol TV'nin ulaştığı görüntülerden birinde Narin'in yürüdüğü, diğer görüntüde ise zıplayarak geçtiği görülüyor.

DEREYE GÖTÜRÜLDÜĞÜ ANLAR DA VAR

Başka bir görüntüde ise Narin Güran'ın öldürüldükten sonra Nevzat Bahtiyar tarafından kırmızı bir araç ile Eğertutmaz Deresi'ne götürüldüğü anlar yer alıyor. Jandarma ekipleri 130 kamera ve 5 bindakika görüntü izleyip Narin'in dereye götürüldüğü anı tespit etti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Narin Güran Narin Güran Diyarbakır 3-sayfa Güncel Hukuk Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Güven Savcı:

asın bu cani canavarları

Yanıtla259
ibrahim ibrahim:

LAN OĞLUM NİYE KIYDINIZ BU ÇOCUĞA ! ANA İLE AMCAYI YAKALDIĞI SÖYLENİYOR O ZAMAN ABİSİ OLACAK İNSAN NEDEN BU KATİLLERLE BERABER BU NE BİÇİM BİR İŞ !

Yanıtla238
Arif altın:

Bir çocuk telle boğularak öldürülmeyi hakedecek ne yapmış olabilir yapan niye intihar etmiyor

Yanıtla125
Volkan Avcı:

konuşana kadar tek tek hepsine elektrik vericeksin

Yanıtla012
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title