Haberler

"Aileye vermeyin" çağrıları vardı! İşte Narin Güran'ın cenazesini teslim alan isim

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da 19 gündür aranan ve dün dere yatağında çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi. Narin Güran için ailesinin komşu köyü olan Batı Karakoç mahalle camiinde cenaze töreni düzenlendi. Burada düzenlenen törenin ardından minik Narin kendi köyünde toprağa verildi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber 19 gün sonra geldi. Küçük kızın cansız bedeni köyün yakınındaki dere yatağında çuval içinde bulundu. Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından kızın annesi, babası ve kardeşi dahil 24 kişi gözaltına alındı.

CANSIZ BEDENİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Türkiye'yi kahreden olay sonrası küçük kızın cenazesinin aileye teslim edilip edilmeyeceği merak konusuydu. Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerin küçük kızın cansız bedeni ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Narin Güran için ailesinin komşu köyü olan Batı Karakoç mahalle camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törende konuşan imam, "Bugün burada musallada yatan bizim vicdanımızdır, insanlığımızdır. Cenabı Hak bizi vicdan sahibi insanlardan eylesin. Narin'imiz cennettedir. Masum yavrumuzdur. Emin olun cennettedir. Bunun mutlaka hesabı sorulacaktır." dedi.

ANNE-BABASI VE KARDEŞİ DE GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirildiğini duyurdu. Soruşturma kapsamında 24 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşinin de bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

O BÖLGE 8 DEFA ARANMIŞTI

Narin Güran'ı cansız bedeninin bulunduğu bölge Diyarbakır'daki özel ekiple, Ankara'dan gelen özel ekibin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmada 8 defa aranmıştı. Ancak Narin'e dair bir ize rastlanmamıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Diyarbakır Diyarbakır 3-sayfa Güncel Otopsi Yaşam Diyarbakır 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

VEFA:

Ceset 19 gün suyun altında çürümüş.Normalde yanına yaklaşılmaz. Nasıl yıkanacak, kim yıkayacak. Değişim şart. Doğrudan defnedilseydi keşke!..

Yanıtla60159
süleyman koç:

vefa kardeşim bence sen yaratıcının vermiş olduğu nefeside enerjiyide boşa harcama,

017
Sedat Onat:

Sen bunu mu dert ettin, küçücük bir can hayattan koparılmış geriye cansız bir beden kalmış senin derdine bak aslında sizin zihniyetinizde değişim şart

014
CAN:

sen şimdi bunamı takıldın hey allahım yarabbim yav ne insanlar var

07
Yusuf ODEMIS:

Birkaç aya çıkarlar içeriden.

Yanıtla65128
mehmet dogru:

bunlara kesin cikis yok

02
Babilya :

Böyle aileye teslim edilirmi?İşkenceyle öldürülen çocuk. Yanlış teslimat.o melek yanlız öldü yalnız gömülmeliydi.

Yanıtla11164
3.DünyaSavaşı:

işkence yok herhalde sadece öldürmüğşler

20
Anty-Partizan:

Hukumetin Bazi Seyleri Bilip de Gunlerce " Soyleyemeyiz " Demesi Ne Anlama Gelmeli ?

Yanıtla29108
Selman Temiz:

Ben savcı olsaydım abisinin kolunu narin ısırmadıysa kendisinden başkası ısırmaz abisinin kolunu neden mi ısırdı çünkü büyük ihtimal abide biliyordu cenazesini abide gördü

Yanıtla686
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title