Haberler

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve baba hakkında ilk sözler

Güncelleme:
Abone Ol

Aralarında anne, baba ve kardeşlerin de olduğu toplam 23 kişinin sorgusu sürerken, küçük Narin'in cansız bedeni dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. Cenazede elindeki gelinlikle görülen abi Güran'ın sosyal medya hesabından "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Ağır küfürler var Allah için yapmayın" şeklinde bir paylaşım yapması dikkat çekti.

Cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran'ı kimin ya da kimlerin öldürdüğü henüz net olarak ortaya çıkmazken; aralarında anne, baba ve abinin de olduğu 23 kişinin gözaltındaki ifadeleri sürüyor. Amca ile itirafçı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tüm gözler aile üyelerine çevrilmiş durumda...

CENAZEYİ DIŞARIDAKİ ABİSİ TESLİM ALMIŞTI

İtirafçı Narin'i amca Salim Güran'ın öldürdüğünü iddia ederken, amca ile anne arasında bir yasak aşk olduğu iddiası da çok konuşulmuştu. Savcılık kuvvetli şüphe nedeniyle ailenin cenazeye katılmasına bile izin vermezken, küçük Narin'in cansız bedeni dışarıdaki neredeyse tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. 8 yaşındaki Narin gözyaşlarıyla toprağa verilirken, abisinin elindeki gelinlik ise dikkat çekmişti.

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve babayla ilgili dikkat çeken paylaşım

PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Narin cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar sürerken, abi Baran Güran'ın TikTok hesabı olduğu ortaya çıktı. Kardeşi Narin'in kaybolmasından sonra da paylaşımlar yaptığı görülen abi Güran'ın özellikle otomobiller ile yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Abi Baran Güran'ın kardeşi Narin kaybolduktan sonra "Benim bir tane bacım vardı. Narinim çık gel. Allah'ım kurban olayım benim canımı al onu bize geri ver" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulunduğu görüldü.

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve babayla ilgili dikkat çeken paylaşım

ANNESİNİN AÇIKLAMALARINI PAYLAŞMIŞ

Annesinin Narin kaybolduktan sonra televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da paylaşan abi Güran "Allah için paylaşın gündemden düşmesin. Benim sadece bir tane bacım var Allah için dua edin paylaşın" diye yazmış.

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve babayla ilgili dikkat çeken paylaşım

"ANNEME, BABAMA, KARDEŞLERİME KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEMEYİN"

Narin'in cansız bedeni toprağa verildikten sonra da paylaşımlarına devam eden Baran'ın gözaltındaki diğer aile üyeleriyle yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Abi Güran söz konusu paylaşımda "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak. Allah için her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var Allah için yapmayın. Beni de düşünün ne annem var yanımda ne babam ne de akrabalarım." ifadelerini kullandı.

Narin'in cenazesini teslim alan abiden, gözaltındaki anne ve babayla ilgili dikkat çeken paylaşım

YORUMLARDA DİĞER AİLE ÜYELERİNE TEPKİ VAR

Baran Güran'ın söz konusu paylaşımına yapılan yorumlar da dikkat çekti. Birçok TikTok kullanıcısı abi Baran'ın acısını paylaşırken, diğer aile üyelerine ise sert tepki gösterdiği görüldü.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Diyarbakır 3-sayfa Hukuk Medya Baba Diyarbakır Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Köfteci Jardel:

Engin Polat skandalı nasıl unutturuldu ama. Bu arada Çağla Tuğaltay için adalet bekliyoruz. Evinde kafası kesilerek öldürüldü.

Yanıtla49370
Yalçın Karaduman:

Bıktık Aynı haberden

Yanıtla24793
MUHAMMET AYDENİZ:

Bir daha bu tarz haberlerin olmaması için bu olayın açığa çıkması lazım ve kaç kişinin bu işte parmağı varsa en ağır cezayı alması lazım. Türkiye'de adalet biraz da kamuoyu ve sosyal medya ile sağlanıyor nispeten. Ayrıca telefonu zorla eline verip de bu haberlere bak diyen kimse yok. Senin psikoloji bozuluyor diye bu katliamı unutalım mı?

04
Yusuf Yıldırım:

Haklı. Suizanda bulunmamak gerekir. Herşeyin açığa çıkacağı günü beklemek en doğrusu.

Yanıtla13189
suskun çocuk null:

yeter aynı haber RABB'im sabır versin ailesine, aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin artık !

Yanıtla9468
ismail athan:

kamuoyu baskısı devlet memurunun işini yapmaya me bur etti kamuoyu baskısı olmasaydı nice narinlar olduğu gibi bu narinde kaybolup gidecekti

Yanıtla1997
İbrahim İslam:

ALLAH Dinde zorlama yok ayetiyle ister inan ister inanma ister ateist ol ister putperest ol ister Dine uy ister uyma sana hesap sormayacagim ceza vermeyeceğim Anlaminda değil Ya kendin güzellikle benim varlığımı Dinim olan ISLAM i kabul edersin ya da Ceheneme gider cezasını çekersin yoksa ben zorla başına silah dayayıp inandirmayacagim zorla kolundan tutup Namaz kildirtmayacagim anlaminda bu ayet var ama çoğu insan bu ayeti Allah istediğin Dine uy sana hesap sormayacagim cezası vermeyeceğim özgürsün şeklinde okuyor hayir oyle değil özgürsün ama cezasını da çekersin trafik kuraları gibi düşünün develt başınıza polsi dikiyor mu zorla kurala uyduruyor mu hayir ya kendiniz işte hiz sınırına ışıklara uyarsiniz ya da uymazsaniz cezasını cekersiniz bu ayet bu anlamdadir kardeşim

Yanıtla2363
Özer Doğan:

malesef katil ve katiller senin Ailen içinde bu kadar cani bir Ailenin ferdi olduğun için utanın Sekiz yaşında bir kız çocuğuna kıyanlar insan olabilirmi

Yanıtla1069
MUHAMMET AYDENİZ:

Millet bıktı usandı diyenler, emin olun hiç kimse bu tarz haber görmek istemez. Bırakın suçlular hak ettiği cezayı alana kadar kamuoyu bu işin peşini bırakmasın. Bu acı olayın üstüne toprak atılmasın.

Yanıtla368
Tandogan Dogan:

millet bikti usandi artik bu haberlerden..ya cinayet cok ustaca uslenmis yada cibayet masasi cok becdriksiz

Yanıtla3023
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title