Haberler

Narin'in kaybolduğu gün paylaşılmış! Aileden kimse bu mesaja açıklık getiremiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran'ın ölümü ile ilgili sır perdesi henüz tam olarak aralanamazken ortaya çıkan yeni detaylar süreci daha da karmaşık bir hale getirdi. Son olarak Narin'in kaybolduğu gün yapılan bir paylaşım kafa karıştırdı.

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturmada aralarında anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Tutuklu amca Salim Güran ifade için yeniden Diyarbakır Adliyesi'ne götürüldü. Şartlı serbest bırakılan 15 yaşındaki R.A. için ise yeniden gözaltı kararı verildi. Süreç devam ederken amca tarafından yapılan bir paylaşım yeni soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

İFADESİ İLE PAYLAŞIM SAATİ ÇELİŞİYOR

Narin'i öldürme suçlamasıyla tutuklanan amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini söyledi. Ancak olay günü saat 16:39'da sosyal medyadan Narin'in kaybolduğu mesajının yayınlandığı ortaya çıktı.

Narin'in kaybolduğu gün paylaşılmış! Aileden kimse bu mesaja açıklık getiremiyor

"AİLESİ BU MESAJA AÇIKLIK GETİREMİYOR"

Soruşturma sürecinin seyrini değiştirecek bu detayı gündeme getiren gazeteci Emrullah Erdinç, "Daha hava bile kararmadan, başka günlerde arkadaşlarıyla oyun oynayıp akşam 8-9 gibi eve gelen Narin'in neden saat 16:39'da kaybolduğu düşünüldü? Bu paylaşımı kim yaptırdı? Daha sonra, Narin bulunmadan mesaj neden kaldırıldı? Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Narin Güran Narin Güran Diyarbakır 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Suphi Sıcakyüz:

Şiştik artık haftalardır ne narinler öldürüldü bu kadar gündem olmadı nedir bu ya

Yanıtla278176
Ahmet Melih ALEMDAR:

Kızacak birsey yok. Bu haberler bilerej yapılıyor. Yapılması da lazım. Gündemden düşmemesi lazım. Yoksa daha nice Narin lerimiz yok olabilir. Yarın senim yada benim yada başka bir anne-babanin çocuğuna aynı şeyler yapıldığı zaman yine aynı tepki verilecektir. Sosyal medyanın gücünü bu şekilde kullanmak çok iyi. Bundan gocunan insanlığını sorgulasın!

2038
Fırat Çiçek:

şiştin de kardeş, kim öldürdü ne zaman öldürdü belli değil. o yüzden gündem de olmaya devam ediyor.

1420
bekir yapici:

halk bu olayin üstüne düsmeseydi pesini biraksaydi muhtemelen benzerleri gibi üstü örtülür veya sürüncemede birakilir unuturulurdu, cünki böyle bir olaylara siyasetciler ve bazi cevreler müdahil oluyor yönlendiriyor.

1011
Smgoll Sim:

Dikkat edin Narin den sonra Filistin Gazze haberleri hepsi kayboldu gitti. Ne oldu Gazze ye . Hepten balon..

Yanıtla100157
man over:

Ne yapalım sabah akşam gazze mi konuşalım ? Tabiki kendi ülkemizin sorunları,üstü kapatılan cinayetlerini konuşucaz.

2627
Ender YILDIRIM:

bizden olan bizden olmayandan bi tık daha önemli çünkü. normal değil mi. önce kendi derdine dertlen sonra başkasına.

1613
Ender YILDIRIM:

ahlak çökmüş vicdan bitmiş insanlık ölmüş utanma kalmamış. toplum karanlıkta kaybolmuş. önce bunlara dertlen.

316
Emre null:

bence dis gucler bu kızımızı öldürerek bak çocuklarınizi bile koruyamıyor algisini algısını oluşturmak için cocuktik darbe yapmak istemiş olabilirler

Yanıtla19728
Ahmet Melih ALEMDAR:

Çok önemli bir mesaj bu. Nevzat ın arabası 15:40-16:30 arası dere kenarındaydı. 10 dk sonra yazılmış. Araştırılmış yada araştırılacaktır umarım

Yanıtla4128
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title