Haberler

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

Güncelleme:
Abone Ol

Narin cinayetinde sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Narin'in mezarı başında ağıt yakan akrabasının sözleri kafalarda soru işareti oluşturdu. Görüntülerdeki kadının "Havin'ime de böyle kıydılar" diyerek ağlaması dikkat çekti.

Tüm Türkiye'nin günlerce güzel bir haber beklediği Narin'den acı haber geldi. 19 gün sonra bir çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında, aralarında başta aile üyeleri olmak üzere çok sayıda akraba gözaltına alındı. Narin cinayetinde sır perdesi itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinden sonra yavaş yavaş aralanırken sosyal medyaya düşen görüntüler kafalarda yeni bir soru işareti oluşturdu.

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

AMCA TUTUKLU, BİRİNCİ DERECE AİLE ÜYELERİ GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran 2 Eylül'de tutuklanmıştı. Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcasının eşinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. Son olarak şahıslar için ek gözaltı süresi istendi. Şüphelilerin gözaltıları 1 gün daha uzatılmış oldu.

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

CESEDİ YOK ETMESİ İÇİN 200 BİN TL VERMİŞLER

Gözaltına alınan şahıslardan birisi, muhtar Salim Güran'ın Narin'in cansız bedenini kendisine verdiğini ve dereye atmasını istediğini itiraf etti. İtirafçı olan zanlı, 200 bin lira para teklif edildiğini ve cansız bedeni bir çuvala koyduktan sonra dereye atıp üzerine taş koyduğunu söyledi.

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

"HAVİN'İME DE BÖYLE KIYDILAR"

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleriyle birlikte Narin cinayetinde sır perdesi aralanırken sosyal medyaya düşen yeni görüntüler gündem oldu. Öldürüldüğü köyde toprağa verilen Narin'in mezarı başında bekleyen bir akrabasının, " Havin'ime de böyle kıydılar" diyerek ağıt yakması dikkat çekti.

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Toplum Hukuk Havin Hukuk 3.Sayfa Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Fkk:

Nasıl bir olay bunlar ya ablasını da öldürmüşler 7 yıl önce. Kadın itiraf ediyor bildiğin. Valla jandarma bu olayları neden ve kim tarafından yapıldığını çözerse helal olsun. Neredeyse tüm köy biliyor olayları ama kimse konuşmuyor nasıl bir ustalık kimse açık vermiyor. Bu köylülere de helal olsun adamlar uzmanlaşmış. sherlock holmes kitabı gibi merakla bekliyorum sonucu. Ne ayak bunlar?

Yanıtla12451
Ender YILDIRIM:

malesef kırsal kesimlerde bu tarz olaylar çok fazla olur ve kimse sesini çıkarmaz. yani izmire gavur derler ama doğuda olan olayları izmirdekiler duysa ağızları açık kalır.

1456
Aslan Yıldız:

kırk ayak bunlar bütün erkekleri tutuklanacak ensonunda

055
Rıdvan Doğan:

köy hepsi akraba zaten neyi anlamadin :) tabiki susacak herkes. köyü dagitacaksin 4 tarafa cozum bu. cozulmeyecek bisey yok

231
Halit:

Harikasın kardeşim yorum süper ???? bunların ne ayak olduğunu öğrenebikmek için her saniye haberleri takip ediyorum.

225
Buğra Er:

KööKten temizlik sart o koyde ve bolgelerde

Yanıtla42258
1gerceklerinsesi:

Havin kim dezze? Nasıl bir aile bu? Neler oluyor bu köyde ha kirva?

Yanıtla25218
ibrahim hantaş:

ne boş yapıyon gereksiz demekki üstü örtülen cinayet ler var birilerinin desteği ile

225
İbrahim Demirel:

Ülkemizde hala 1900 yılların başlarında yaşadığını sanan insanlar var. Az biraz gözünüzü açın. Belliki bu köyde kadınların hakları hiçe sayıp köle gibi kullananlar var. Egıtım çok önemli, egıtımlı bir toplumda bunları görme şansınız çok az.

Yanıtla28198
Celadin TALAY:

Ülkemizde adalet yok adalet olursa bunlar değil 1900 lü yıldan kalma 1800 lü yıldan da kalma olsalar cesaret edemezler. Ağrılı Leyla’nın kattilleri salıverdi bunun gibi nice örnekler var canilerde bundan cesaret alıyor.

521
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title