Haberler

Narkotik Köpeği Ivan Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Vermiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Artvin'in Arhavi ilçesinde uyuşturucu ile mücadelede görev alan narkotik köpeği Ivan, gece mesaisinde yaptığı çalışmalarla tacirleri tespit etti. Ekipler, vatandaşların huzuru için kararlılıkla çalışmaya devam edecek.

Artvin'in Arhavi ilçesinde uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası narkotik köpeği Ivan gece mesaisi yaptı. Yapılan uygulamada, durdurulan bir araçta narkotik köpeği Ivan tarafından tek tek arandı.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi kadrosunda yer alan narkotik köpeği Ivan, Arhavi ilçesinde gece mesaisi yaptı. Kente uyuşturucu ile mücadelede önemli bir rol üstlenen narkotik köpeği Ivan, ekipler eşliğinde Boğaziçi ve Aşağı Hacılar mahallelerinde dönüşümlü olarak yapılan aramalarda katıldı . Hassas burnuyla polis ekiplerine büyük destek sağlayan Ivan, dur durulan araçları tek tek aradı.

Uyuşturucu tacirlerine geçit vermemek adına büyük bir kararlılıkla sürdürülen bu çalışmalarda, narkotik köpeği Ivan'ın katkısı oldukça önemli. Ekipler, gece gündüz demeden vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Uyuşturucu Güvenlik Narkotik 3-sayfa Sağlık Arhavi artvin Suç Güvenlik Uyuşturucu Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title