Haberler

Nazar Nur Kaya'nın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Abone Ol

Nazar Nur Kaya'nın cenazesi ailesine teslim edildiİSTANBUL - Hayatını kaybeden "O Ses Çocuklar" programı yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

Nazar Nur Kaya'nın cenazesi ailesine teslim edildi

İSTANBUL - Hayatını kaybeden "O Ses Çocuklar" programı yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

"O Ses Çocuklar" programıyla tanınan Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün boyunca yoğun bakımda tedavisi gören Kaya yaşam mücadelesini kaybetti. Kaya'nın cenazesi incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Acılı aile ise Kaya'nın cansız bedenini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Adli Tıp Kurumun'daki incelemelerin tamamlanmasının ardından Kaya'nın cenazesi ailesine teslim edildi.

Nazar Nur Kaya'nın Kasımpaşa Büyük Camii'nde bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Nazar Nur Kaya Adli Tıp 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

realist:

Allah rahmet eylesin ve alın size eğitim ve sağlık sistemi ayrıca adalet de hesabını sormayacak durmak yok uyumaya devam

Yanıtla00
Adınızı Yazın:

çok çok çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin. nurlar içinde yatsın. Ailesine mevlam yardım etsin dayanma gücü versin. Ahiretinin en güzel yerlerinde buluştursun onları. Kabirlerini gül bahçesine döndürsün Mevlam. Cennetinin en güzel nimetleriyle rızıklandırsın. Hiç ummadığı yerden lütfuyla mevlam sevindirsin. Sevaplarını kat kat artırsın.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title