Haberler

Nijerya'da düğün, cenaze ve hastaneye intihar saldırısı: 18 ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Nijerya'nın Borno eyaletinde düzenlenen intihar saldırılarında bir düğün, cenaze ve hastane hedef alındı. Saldırılar sonucunda içlerinde çocukların ve hamile kadınların da bulunduğu 18 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Nijerya'da bir düğüne, cenazeye ve hastaneye düzenlenen intihar saldırılarında 18 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

PEŞ PEŞE SALDIRI DÜZENLENDİ

Nijerya'da peş peşe intihar saldırıları düzenlendi. Ülkenin kuzeydoğusundaki Borno eyaletinde yer alan Gwoza kasabasında bir düğüne, cenazeye ve hastaneye düzenlenen intihar saldırılarında 18 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Yetkililer, intihar saldırılarının kadınlar tarafından düzenlediği üzerinde duruyor.

ÖLENLER ARASINDA ÇOCUKLAR VE HAMİLE KADINLAR DA VAR

Borno Eyaleti Acil Durum Yönetim Ajansı Direktörü Barkindo Saidu, ölenler arasında çocukların ve hamile kadınların da bulunduğunu belirtti. Saldırıların sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hastane 3-sayfa Nijerya Güncel Dünya Borno 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Wingchun07 null:

işte gerçek islam

Yanıtla10121
Metin Yalcin:

İslam sivillere kadına çocuğa saldırmaz, siyonistler ile karıştırma ..

1592
Kadr Grses:

islamin ne oldugu bilmiyorsan kendin gibi bos yorum yapma

955
Gamer Amca Tv:

nasıl bır kuyruk acın varsa :-)

526
Gelir Geçer Her şey:

Onlardan öğreneceğimiz bir şey yok. Islamın ne olduğunu ülkemizdeki tarikatlardan cemaatlerden siyasal isyancılardan ve işitçilerden öğrendik

185
Sihirbazın Çırağı:

Osmanlıda İslam bir harikaydı; "modernite" camilerin yanı sıra, umumhaneler ve meyhaneler gerekli görüp üretmiş halktan toplanan vergilerle kolluk güçleri beslenerek bu yapılardaki hizmetlerin güvenliği ve başarısı kurallara bağlanmış ve uygulanmışlardı. Hem islamcı hem de Osmanlı Çocuğu olduğunu dillendiren birisinin yüzde yüz arzusu olan müslümanlık bunun gibi Osmanlı yorumundan esinlenen bir Osmanlı İslamiyetidir.

Yanıtla810
Hakan :

Ben kendini patlatmak diye bir farz bilmiyorum. Çocukları ve kadınları öldürmüşsünüz, eğer o kadar değersizse insan canı onları ok atarak da öldürebilirdiniz. Manyamış insanlar. Potansiyel müntehirler kendilerine bahane arıyorlar. (Haber doğruysa)

Yanıtla112
hate qqq:

bu müslümanlar niye hep böyle?

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title