Haberler

Oğlu tarafından bıçaklanan baba, ambulansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kırıkkale'de aile içi bir kargaşa sırasında oğlu tarafından kolundan bıçaklanan 58 yaşındaki Tacettin Cim, hastaneye giderken ambulansta kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Olay, Ş.C. adlı oğulun, babası ve diğer akrabalarıyla kavga etmesi sonucunda meydana geldi. Yaralanan Ş.C., tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Oğlu dehşet saçtı: Kolundan bıçakladığı babası, ambulansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

KIRIKKALE - Kırıkkale'de aile üyeleri arasında çıkan kavga sırasında oğlu tarafından bıçakla kolundan yaralanan 58 yaşındaki vatandaş, hastaneye sevk edilirken ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde Yeni Mahalle Şehit Fatih Aydoğdu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir aile içerisinde çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Tacettin Cim (53), beraberindeki eniştesi B.K. ve yeğeni M.K. ile oğlu Ş.C.'nin evine geldi. Defalarca evin kapısını çalan Tacettin Cim, kapı açılmayınca bahçeden eve girmeye çalıştı ve bu sırada oğluyla tartışmaya başladı. Tartışmaya B.K. ve M.K'da dahil oldu. Kavganın büyümesiyle Ş.C., babası T.C.'yi ve diğer akrabalarını bıçakla yaraladı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kolundan yaranan Tacettin Cim, ambulansla hastaneye sevk edilirken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kavga sırasında yaralanan şüpheli Ş.C., tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Kalp Krizi Kırıkkale Güvenlik Olaylar 3-sayfa Kavga Suç Olaylar Güvenlik Aile İçi Şiddet Suç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title