Haberler

Okulda büyük rezillik! Kız arkadaşına yaptığı uygunsuz hareketi böyle kayda aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir okulda çekilen görüntülerde öğrencilerden binin önünde oturan arkadaşına el hareketi yaptığı görülüyor. O anları kayda alıp sosyal medyada paylaşan öğrencinin "Hoca neye güldüğümüzü sormuştur" notunu düşmesi dikkat çekti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullardan ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak bir öğrencinin önünde oturan arkadaşına yaptığı el hareketi büyük tartışma yarattı.

Görüntülerde öğrencilerden birinin ders esnasında uyukladığı, arkasında oturan öğrencinin de ona el hareketi yaptığı görülüyor. O anları kayda alan öğrenci videoyu "Hoca neye güldüğümüzü sormuştur" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Eğitim Yaşam 3.Sayfa Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Emre null:

serbest piyasa yuzunden millet aç çocuklar okuldan bisey alamıyor pahalliktan ne yapsınlar acliklarinj bastırmak icin boyle sıralarda uyuyorlar ki cabuk zaman geçsin de evlerine gitsin yemeklerini yesin garipler tabbi evde birsey varsa aldılar koskoca ulkeyi serbest piyasa zulmüne mahkum ettiler

Yanıtla49848
Süleyman İlteriş:

Arkadakide fazla yediğinde. Enerjisi yüksek hareket çekmiş...desene 20 yılda alım gücü ne kadar artmış ki..enerjiyi dışarı atamıyor çocuk..saçma oldu demi...elestiricem diye aptallasmana gerek yok yani

225
Sertaç şahin:

Hocam şimdi sen bu yapılan hareketi serbest piyasaya açlığa bağladıysan diyecek bir şey yok helal olsun

115
Blackened:

Serbest piyasa mı? Şaka yapıyorsun herhalde??? Baya bildiğin serbest piyasa? Bu ülkede serbest piyasa olduğuna emin misin? Sana bir soru; ne demek serbest piyasa?

04
Doğrucu Davut:

dövmeli , birbirini parmaklayan çocuklar, kim bozdu bunları ? tiktok, instagram, abd li gençlerin videolar, olabilir m ?

Yanıtla15414
Loli gok:

Laik demokrasinin meyvaları

Yanıtla111295
Hasan Turk:

Kuran kurslarinda tecsvuzler neyin.meyvesi

00
Vatandaş:

Yeni nesil öğrenciler maalesef çok kötü geliyor. Derslerle okulla alakaları olmadığı gibi ilgilendikleri herhangi bir alanda yok. Hiçbir tarafa eğilemiyorlar ve eğitilemiyorlar. Hal böyle olunca da gelecekten umut git gide kesiliyor. Acilen eğitimde gerçek bir reform yapılması lazım. Öğrenciler yeteneklerine ve istediklerine yönlendirilebilecek bir sisteme geçilmesi lazım. Böyle böyle koca bir nesli hiç ettik ve böyle devam ederse hiç etmeye de devam edeceğiz. Yazık çok yazık !!!

Yanıtla8381
Ser_hat:

Edep olmayınca neylesin mektep...

Yanıtla4319
ich:

Kamera çıktı herşey ortaya döküldü,bundan 40 sene önce biz okurken de bugün olanların hepsi oluyordu ama gizli kalıyordu,şimdi herşey ortada

Yanıtla21067
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title