Haberler

Ordu'da bir haftadır kayıp olan Rus uyruklu Margarita'nın cansız bedeni bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 8 Ekim'de kaybolan 57 yaşındaki Rus uyruklu Margarita Karaca'nın cansız bedeni bir fındık bahçesinde bulundu.

Ordu'da 8 Ekim'de sırra kadem basan ve günlerdir her yerde aranan 57 yaşındaki Margarita Karaca'nın cansız bedeni fındık bahçesinde bulundu.

EVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA HABER ALINAMADI

Rus uyruklu Margarita Karaca'dan, 8 Ekim'de Altınordu ilçesinde bulunan evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Kaybolduğu gün ailesi tarafından ihbar edilen Karaca'yı bulmak için güvenlik güçleri geniş çaplı arama başlattı. Ailesi ve yakınları kaybolduğu süreçte endişe yaşayıp kamuoyundan ve vatandaşlardan sosyal medya aracılığıyla yardım talebinde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ordu İl Emniyet ekiplerince devam edilen arama çalışmaları sonucunda Margarita Karaca'nın cansız bedeni bugün saat 15.00 sıralarında Altınordu ilçesi Boztepe Mahallesi Pirahmet mevkisindeki fındık bahçesinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Altınordu 3-sayfa Hukuk Ordu Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title