Haberler

Ordu'da Boğulma Tehlikesi Geçiren 15 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Sevk Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'nun Altınordu ilçesinde serinlemek için denize giren 15 yaşındaki çocuk, dalgaların etkisiyle gözden kayboldu. Arama ve kurtarma ekipleri tarafından ağır yaralı olarak bulunan çocuk, hastaneye kaldırılarak Samsun'a sevk edildi.

Ordu'da 15 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay, Altınordu ilçesinde bulunan Akyazı Sahili'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki H.B.G arkadaşları ile birlikte denize girdi. H.B.G. dalgaların etkisiyle bir süre sonra suyun içinde gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık, arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama ve kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından H.G.B. ağır yaralı olarak bulundu. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan H.B.G., buradaki işlemlerinin ardından Samsun'a sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Hava Durumu Altınordu Güvenlik 3-sayfa Sağlık Samsun Çocuk Spor ordu Güvenlik Hava Durumu Yerel Haberler 3.Sayfa Sağlık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title