Haberler

Orman muhafaza memurunu döven 4 şüpheli serbest bırakıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Osmaniye'de, ormanda kaçak kestikleri odunları taşıdıkları kamyonetlerini durduran orman muhafaza memurlarından Atilla Yıldız'ı dövdükleri suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Osmaniye'de İl Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli orman muhafaza memurları, kaçak kesilmiş odunların taşındığı belirlenen kamyoneti durdurdu. Kamyonet, işlemler için Dereli köyündeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna çekildi. Bu sırada kamyonetteki 4 kişi, tartıştıkları orman muhafaza memuru Atilla Yıldız'ı dövdü.

MESLEKTAŞLARI KURTARDI

Yıldız, yanında bulunan meslektaşları tarafından saldırganların elinden kurtarıldı. Başından ve gözünden yaralanan Yıldız, ambulansla önce Osmaniye Devlet Hastanesi'ne daha sonra Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

Atilla Yıldız'a saldıran 4 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orman İşletme Müdürlüğü Atilla Yıldız Yarpuz 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Sami İşgören:

görevli memuru dövüyorlar serbest,yolda terör estiriyorlar serbes,adam bıçaklıyorlar serbes:))))bu ne la.kanun hangi durumlarda kime işliyor.

Yanıtla368
Fuat Pinar:

adaleti herkes kendisi sağlamalı hukuka yük olmayın

Yanıtla264
hanefi hanefi:

Görevini dürüst yapan bu nedenle işten atılan İlyas Salman filmi geldi aklıma.

Yanıtla054
Halit:

bu adaletmi

Yanıtla135
Ensar Ustaoglu:

NE ADALET AMA AYAKTA ALKIŞLAMAK LAZIM

Yanıtla027
koray kılıç:

ülkenin geldiği durum ne yasa var ne hukuk

Yanıtla014
ERKAN :

savcılarımız çok merhametli canımm

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title