Haberler

Ortaköy'de Prens Selman fotoğrafıyla müşteri çekmeye çalışan kumpircilere ceza yağdı

Güncelleme:
Abone Ol

Ortaköy'de Prens Selman'ın fotoğrafını göstererek ısrarcı ve yüksek sesle Arap turistleri çekmeye çalışan kumpir işletmesindeki görüntüler Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Hanutçuluk yaptığı belirlenen 40 şahsı tespit eden polisler, şahıslara toplamdan 38 bin 80 lira idari para cezası uygularken işletmenin de kapatılma ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, Ortaköy'de Suudi Arabistan Prensi Muhammed bin Selman'ın fotoğrafını göstererek yüksek sesle müşteri çekmeye çalışan 40 şahsı tespit etti. Şahıslara "hanutçuluk" toplamda 38 bin 80 lira idari para cezası uygulanırken, sosyal medyada gündem olan işletmenin ise kapatılma ihtimalinin olduğu öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ

Ortaköy'de Prens Selman'ın fotoğrafını gösteren, ısrarcı ve yüksek sesle Arap turistleri çekmeye çalışan kumpir işletmesindekilerin görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin ardından harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, "Hanutçuluk" yaptığı belirlenen 40 şahsı tespit etti.

Ortaköy'de Prens Selman fotoğrafıyla müşteri çekmeye çalışan kumpircilere ceza yağdı

İŞLETME KAPATILABİLİR

Emniyete götürülen şahıslara Kabahatler Kanunu uyarınca "çevreye rahatsızlık vermek (Hanutçuluk)" suçundan toplamda 38 bin 80 lira idari para cezası uyguladı. Öte yandan Beşiktaş Kaymakamlığı'na başvuru yapıldığı ve çıkacak karar doğrultusunda işletmenin kapanabileceğini bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muhammed Bin Selman Emniyet Müdürlüğü Suudi Arabistan Prens Selman Beşiktaş Ortaköy 3-sayfa Güncel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Erdinç Arslan:

Kişi başı 952 TL ceza çok az

Yanıtla3262
MÜCAHİD:

anlaşıp tekel oluşturmuşlar, sabit fiyat, daha düşük fiyata satılmasını da engelliyorlar, ceza ise çerez parası bunlar için. bilindik ı rk neticede. çok fazla şey beklememek lazım

183
Alp ALGAN:

Uyarmışlar, bir daha ki sefere tekrar ederse kapatsınlar.

1170
1gerceklerinsesi:

Bunlar kumpirden çok kafayı yemişe benziyor

Yanıtla3172
Burak Yalnız:

çok az bi para yüksek yazacaksın anlayacaklar hangi ülkede yaşatıklarını Arap ülkesi deil Türkiye burası

Yanıtla12112
İbrahim Bulut:

keşke hepsi kapatılsa. en son oradan geçerken kumpir satmak için insanı taciz ediyorlar çok rahatsız olduk ailemle oradan geçerken.

Yanıtla288
Emin:

Üç kumpir parası ceza

Yanıtla683
nurullah acar:

Oradaki esnafların çoğu çingeneden hic bir farklari yok helede bi kumpir alayim desen elli kafadan bi ses geliyor o ordan cagiriyor o burdan oyuzden almadan gidiyoruz

Yanıtla184
A. Erol:

yani ceza verilmemiş.

Yanıtla352
Mustafa Cumhur:

ceza mı yağmış ödül bence acısını yarım turistten çıkarırlar yazsana işletme başına 50 bin

Yanıtla06
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title