Haberler

Bursa'da Otobüs Şoförü Ateşlenen Çocuğu Acil Servise Böyle Yetiştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da özel halk otobüs şoförü, otobüse binen bir ailenin rahatsızlanan 6 yaşındaki çocuğunu, güzergahını değiştirerek İnegöl Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde özel halk otobüs şoförü, otobüse binen bir ailenin rahatsızlanan 6 yaşındaki çocuğunu, güzergahını değiştirerek İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜZERGAHINI DEĞİŞTİRDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Huzur mahallesi İnegöl arasında yolcu taşıyan Mesut Arslan yönetimindeki 16 M 06068 plakalı özel halk otobüsüne, Huzur mahallesinde bulunan duraktan bir çift çocukları birlikte bindi. Yüksek derecede ateşi olan 6 yaşındaki çocuğunun ailesi otobüs içerisinde telaşlı bir şekilde araç sürücüsüne biraz daha hızlı gitmesini istemesi üzerine durumdan haberdar olan Arslan, güzergahını değiştirerek İnegöl devlet hastanesi acil servisine yolcularla birlikte getirdi. Sürücü daha sonra normal hattına devam etti.

'GEREKEN NEYSE ONU YAPTIM'

Konu ile ilgili açıklama yapan otobüs sürücüsü Mesut Arslan, "Durakta bir aile otobüse bindi. İnegöl'e doğru gelirken aile telaşlı bir şekilde bana biraz daha hızlı gitmemi istedi. Bende sebebini öğrendikten sonra hemen aracın dörtlülerini yakıp hastaneye getirdim. Araç içerisinde yolcularda vardı onlarda anlayışla karşılayarak bana teşekkür etti" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Bursa:

Çokca tebrik ediyorum abimizi. bunca kötü olaylardan böyle güzel şeyleri görmek . . . insallah sayınız çoğalır

Yanıtla08
Nagihan arslan:

Helal olsun iyi insanlar iyi ki var

Yanıtla15
Vecihi:

Adamsin kaptan temiz kalpli sofor

Yanıtla05
VATAN:

sen ne güzel bi insansın

Yanıtla05
VATAN53:

mesut aslan şefkatli yüreğinden dolayı rabbim senden razı olsun. çocuğun hayatını kurtardı belki de.

Yanıtla13
Frankfurtlu:

Helal olsun genelde böyle durumlarda şöferlere belediye başkani çeyrek altin la ödüllendiriyordu ha bu şöförün hakki mülkün temelinde mi saklı çıkarıp versinler adamın hakkını

Yanıtla04
Nadir:

Bu yapilan hareket yanlistir, daha önce böyle bir olayda yine yazdim Duygu hanima aynen katiliyorum birakin bu gaz vermeleri otobüs bir kazaya filan karisirsa bunun altindan kalkamazsiniz olay yerinden otobüs soförü ambulansi haberdar edecek oradan alacaklar. Durak harici yol kenarinda biride el kaldirir hastamiz var hastaneye götürelim der o zaman kendinize gelirsiniz. Kacan Balik büyük olur. Bilmem anlata bildimmi.

Yanıtla12
Kurmay:

Adamsın usta allah ailenle birlikte hayırlı sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin

Yanıtla03
Adınızı Yazınasas:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınasas

Yanıtla20
Turgay:

Doğrusu Ambulans ın gelip alması.Amaa İstanbul da Ambulans kaç dakikaya gelir Avrupa’da 3 dk da geliyor.Otobüsün içinde rahatsızlandığı için götürüyor,yolcuların can güvenliğini tehlikeye atmadan hastaneye yetiştirmiş en iyisini ve en doğrusunu yapmış helal olsun.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title