Haberler

Yolun Karşısına Geçerken Otomobil Çarpan Gencin Kolu ve Bacağı Koptu

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarptığı gencin sol kolu ve bacağı koptu. 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Zonguldak Ereğli'de Kışla Kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Burak Gültekin'e Gülüç istikametine seyir eden 21 yaşındaki Yavuz. D. idaresindeki otomobil hızla çarptı.

KOLU VE BACAĞI KOPTU

Çarpmanın şiddetiyle kolu ve bacağı kopan Burak Gültekin, olay yerine gelen ambulans ile kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARI SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Burak Gültekin'in kaza geçirdiğini öğrenip olay yerine gelen yakınları otomobil sürücüsü Yavuz D.'ye saldırdı. Yavuz D. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, gencin yakınları hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Burak Gültekin Zonguldak 3-sayfa Gülüç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

AKEPE EN BÜYÜK SORUNUMUZ:

BU KAHROLSASI ŞOFÖR BOZUNTUSU CİNAYETTEN YARGILANMALIDIR .

Yanıtla819
YAKTIN GENCECİK ÇOCUĞU:

Allah tan korkmaz kuldan utanmaz vicdansız hızın sonucunda paramparça ettin ya çocuğu daha 17 yaşındaki delikanlıyı içimden geçenleri söylesem ne fayda küfür etsem ne fayda gelecekse çocuk yapayım seni bir tek YÜCE RABBİME havale ediyorum o en iyisini bilen ve yapandır. Nur içinde yat DELİKANLI allah ailene sabırlar versin

Yanıtla220
ULUHAN:

Google kendi kendine giden araba yaptığını açıklamıştı. Türkiye'' de arabalar uzun süreden beri zaten kendi kendine gidiyor. Heleki akıllı cep telefonlarından sonra, arabalar başı boş gidiyor. . Yazık giden canlara yazık.

Yanıtla019
yazık:

arkadaş bu ülkede insan hayatı ne kadar ucuz. bizim de eniştemiz kazada hayatını kaybetti. çarpan adamın ifadesini alıp bıraktılar. mahkeme desen zaten ortada yok. ne hakimi ne savcısı. adalet nedir bilmiyor bu ülke. 7 aylık bebeği yetim kaldı. söylesene bana türkiye cumhuriyeti bu çocuğun vebalini nasıl ödeyeceksiniz.

Yanıtla314
SMT:

BU YORUMU BEGENMEYEN NİYE BEGEN MİYOR

00
cenk:

Türkiyede direksiyonun basna oturan Külhanbey kesiliyor, dikkatsizlik, bilgiszlik ön safada

Yanıtla79
Dean Winchester:

süratli olduğu anlaşılıyor yazık Allah sabır versin ve rahmet eylesin Allah korusun hepimizi

Yanıtla114
Ali:

acayip bir milletiz yavas gitmesini bilmeyen bir yillda binlerce insanlarimiz bu yollarda öllüyor yollara tepe ve cukur acsalar heme bozuluyorsunuz buyur simdi bu fidani kim geri getirecek acinacak haldeyiz amentübillah

Yanıtla212
Kemal beziroğlu:

trafik ve iş cinaytleri cinayetle yargılanmadıkça sorun çözümez

Yanıtla211
m.ali sahin:

zenginlerde ölür yasamıs ölmüş ya yasamadan ölen garibanlar ne olacak. . !

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title