Haberler

Oğlunu pompalı tüfekle yaralayan baba, kan revan içinde polise teslim oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da öz oğlunu pompalı tüfekle göğsünden vuran baba, olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra polisi arayıp yardım isteyen baba yaralı halde teslim oldu.

Bursa'da baba ve oğul arasındaki kavgada kan aktı. Öz oğlunu pompalı tüfekle göğsünden yaralayan baba, darp ve kesici aletle yaralı şekilde polis tarafından bulundu. Baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

OĞLUNU VURUP KAÇTI

Olay İsabey Mahallesi Aslı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Oğlu Nuri Yavuz ile tartışan baba Sami Yavuz evden aldığı pompalı tüfek ile iki el oğluna ateş etti. Göğsünden yaralanan Nuri Yavuz yere yığıldı. Baba Sami Yavuz suç aleti pompalı tüfeği de yanına alıp mavi renkli kapalı kasa bir kamyonet ile olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ağır yaralı Nuri Yavuz'u Gürsu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı araştırma başlattı

YARALI HALDE POLİSİ ARADI

Olayın firari şüphelisi Sami Yavuz olaydan bir süre sonra 112 Acil Servis hattını arayıp kesici aletle yaralandığını ve başından darp edildiğini belirterek yardım istedi. 112 ekipleri ile birlikte İsabey Mahallesi Anafartalar Sokağa gelen ekipler Sami Yavuz'u gözaltına alıp tedavisi için hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sami Yavuz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Okkalı Cevap:

ülkenin geldiği noktaya bakın.

Yanıtla69
0123 e Cevap:

Ülkemizde yapılan iyi işlerden hükümet sorumludur,,kötü işlerden uganda hükümeti sorumludur,,böyle bir mantık olabilirmi.?

105
0123:

kötü olan ülke değil , dünya da değil, her şey var olduğu günden beri aynı. değişen kötüleşen insan denen canlı

09
Firdevs Hanım:

Aynen Katılıyorum Hanımefendi.

01
İYİ AİLE EVLADI:

ŞU SİLAH İŞİNE Bİ ÇARE BULSUN DEVLET BU NEDİR HERKESİN ELİNDE Bİ POMPALI SİLAH VAR.

Yanıtla68
GERCEK GAZI:

bireysel silahlanmayi devlet degil devletin devamini saglasin diye sectiklerimiz el adeta altindan destekliyor gibi , pompali imalatini satisini yeni safaktaki boy boy reklami internetten kapiya teslimi isteseler önliyemezlermi saniyorsunuz, tüm dünyada saldiri silahi olarak kabul edilen kisa dipcik kisa namlu cok fisekli sarjörlü otomatik ve pompalilar bizde hesapta av tüfegi ve av teskeresi olmayanada satilmadigi hikaye bu pompalilar gün gelir göz yumanlara ailelerinede dönebilir bunu görsünler.

13
EĞÜZÜBİLLAHİMİNEŞEYTANİRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİR:

Çırpına Çırpına Bir Yuva KurdumBebeği Görmedim Kundağı GördümDerya''da Boğuldum Karaya VurdumÇileden Çileye Bakar AğlarımMahzuni Şerif''im Budur AhvalimZamane Bozulmuş İnsanlar ZalimKıyamete Kadar Gider Bu HalimSabır Edip Matem Tutar Ağlarım. İnsan üç beş damla kan ırmak üç beş damla suBir hayata çattık ki hayata kurmuş pusuGeldi ölümlü yalan gitti ölümsüz gerçekSiz hayat süren leşler sizi kim diriltecek. İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamalHamallık ki sonunda ne rütbe var ne de mal

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title