Haberler

TIR ile Kamyon Birbirine Girdi! Vatandaşlar, Deprem Oluyor Sandı

Güncelleme:
Abone Ol

Arnavutköy'de TIR ile kamyon kafa kafaya girdi. Kaza anına tanıklık eden vatandaşlar, "Deprem oluyor sandık." diyerek kazananın vahametini anlattı.

İstanbul Arnavutköy'de korkunç kaza meydana geldi. Kamyon, dere üzerinde bulunan dar yolda karşı yönden gelen TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 sürücü yaralanırken vatandaşlar büyük bir şok yaşadı.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Çarpışmanın şiddeti ile çıkan sesi duyan vatandaşlar olay yerine yardıma koştu. Araç içerisinde sıkışan sürücüleri çıkarmak ve tedavi uygulamak için itfaiye ve ambulans ekipleri çağrıldı.

ENKAZ EKİPLERİN YARDIMI İLE YOLDAN ÇEKİLDİ

Olay yerine gelen ekipler yaralı sürücüleri sıkıştıkları yerden çıkarıp 112 ekipleri ile hastaneye sevk etti. Kamyon ve tırdan kalan enkaz, ekiplerin yardımı ile yoldan çekildi. Kapanan yol trafiğe açıldı.

''KAZA ANINDA DEPREM OLUYOR SANDIM''

Kaza anında olay yerinde bulunan bir vatandaş ise aynı noktada benzer kazaların daha öncede yaşandığını ifade etti. Bir vatandaş, ''Kafa kafaya vurdular. Her zaman burada kaza oluyor. Ben kaza anında deprem oluyor sandım.'' dedi.

İşte kazadan görüntüler:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy Haraççı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

son savasci:

bunlarin ehliyetleri iptal edilmeli

Yanıtla01
şaşırmış olmalı:

bunu söylemeye sebebin ney adı üstünde kaza kazaaa at kafası

33
mert:

ŞAŞIRMIŞ OLMALI: dikkatsiz kurallara uymadan amac kullanırsan hersey olur, amma kurallara uyar, çok dikkatli arac kullanırsan Allahin izniyle hiçbirşeyi olmaz , asagida yazmışlar bazı soytrailar adi altında kaza diye lan sen kazaya davetiye cikartirsan baskalarinin hayatini hice sayarsan hersey olur serseri

Yanıtla00
ŞAŞIRMIŞ OLMALI:

Tamam ona lafım yok sürat felaket sonu eyvallah siz bu adamların hızlı gittiğini nerden gördünüz duydunuz haberde yazıyomu araç kullanırken bi anlık dikkatsizlik kazaya neden olur kim isterdi yaralanmayı ölmeyi kaza yapmayı her şeyden önce geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

01
TAŞERON SAĞLIKÇI:

2 Şoföre de geçmiş olsun valla iyi kurtulmuşlar 2 tane koca araç.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title