Haberler

E-5 Karayolu'nda Motosikletli Genç Bariyerlere Saplanarak Can Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı Ankara istikametinde sapağı kaçıran sürücünün çarptığı motosikletli genç, bariyerlere saplanarak feci şekilde can verdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında sapağı kaçıran bir otomobil sürücüsü, seyir halindeki motosikletli gence çarptı. Motosikletten fırlayan genç bariyerlere saplanarak feci şekilde can verirken, motosikleti ise yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kameralara yansıyan o feci kaza sonrası gözaltına alınan sürücü ise serbest bırakıldı.

Kaza, geçtiğimiz 1 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışı Ankara istikameti Beylerbeyi sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih'ten 34 YC 5919 plakalı motosikletine binen Yusuf Durup (27), Kadıköy'e malzeme götürmek için yola çıktı. Bir süre sonra E-5 Karayolu'na bağlanarak Şehitler Köprüsü'nden geçen genç, Beylerbeyi sapağına kadar geldi. O esnada 34 ABC 539 plakalı otomobilin sürücüsü Resul A., sapağı kaçırarak Durup'un kullandığı motosiklete çarptı. Çarpma sonucu hakimiyetini kaybeden Durup, sapaktaki bariyerlere saplanarak boynunun kırılması sonucu olay yerine feci şekilde can verdi. Gencin motosikleti ise olay yerinden yaklaşık 50 metre sürüklendi. Feci kaza ise MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı.

SAPAĞI KAÇIRINCA ÇARPTIĞI MOTOSİKLETLİ GENCİ ÖLDÜRDÜ

Görüntülerde, trafik normal seyrinde devam ederken bir otomobil sapağa girmek istiyor. O esnada motosikletli sürücü de şeridinde yoluna devam ediyor. Otomobil sapağı kaçırınca bir anda sola dönmeye çalışıyor. O esnada sürücü motosiklete çarpıyor. Çarpma sonucu genç motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpıyor. Motosiklet ise metrelerce sürükleniyor. Kazayı gören sürücüler olay yerinde duruyor. Polis ekipleri ve sağlık ekipleri de olay yerine geliyor. Gencin cansız bedeni sedyeye konularak ambulansa götürülüyor.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KUSURLU BULUNDU

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin cenazesini sedyeyle ambulansa kaldırarak Altunizade'deki özel bir hastaneye götürdü. Kazanın ardından olay yerine gelen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptığı ayrıntılı inceleme ve çalışma sonucunda otomobil sürücüsü iddiaya göre kusurlu bulundu. Olayın ardından sürücü Resul A. ifadesi alınmak üzere Çengelköy Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadesi alınan sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GENÇ, GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan kazadan ölen Yusuf Durup'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda işlemlerinin tamamlanmasının ardından baba Emrullah ve kardeşi Emre Durup'a teslim edildi. Gencin cenazesi geçtiğimiz 2 Ağustos Perşembe günü Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına motosiklet ile gelen arkadaşlarının ise gözyaşları sel oldu. Cenazeden birkaç gün sonra ise Durup'un ailesi, arkadaşları ve Türkiye Motosiklet Platformu üyeleri olay yerinde karanfil ile anma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

MUZ,CUMHURİYETİ:

Adamı öldür serbest kal ne güzel bu yasaları yapanın değiştirmeyeninde başına böyle olay gelirse adaletin ne olduğunu anlar ülke tam ANAMI İLE MUZ CUMHURİYETİ OLDU.....

Yanıtla19
SAM:

Türkiye''de o kadar hanzonun içinde motora binmek intihardır (ustalar üstüne alınmasın) adamlar yolun sahibi omuş araba sürmeyi gaza frene basmak birde korna çalmaktan ibaret sanıyorlar

Yanıtla16
MAKINACI:

MOTOSIKLET SAG TARAFTAN GECIYOR SOLDAN GECMESI GEREKIRKEN

Yanıtla61
üstat:

makinacı inşallah 12 yaşındasındır. embesiller böyle konuşma hakkına sahip sadece.

02
flda kirola:

ölsün o zaman ?

02
BombacıMülayim:

Makinacı sana kesınlıkle katılıyorum. Yırtık dondan çıkar gibi çıkmasınlar her yerden. Elbette insanlar ölüyor diye mutlu olacak değiliz ama şu motorlar komple yasaklanmalı Türkiye yollarından. Yukarılara olayın gazıyla yorumlarında giydirenler kusursuz trafik beklemeden önce; kendileri kusursuz olamayacakları kesin ama hiç olmazsa trafik kurallarını bir açıp okusunlar. Babalarının tarlasında değil, herkesin hakkı olan yollarda motor kullanıyorlar. Asıl embesil hepinizsiniz !!!

10
laf su gibi akar gider yerini bulur:

TÜRKİYEDE ARAÇİÇİNDE BULUNAN DİKİZ AYNASI VE HER İKİ KAPIDA BULUNAN AYNALARA BAKMASINI BİLMEYEN ÖKÜZLER VARKEN SÖZE GEREK YOK DENETLEMELER SİVİL ARAÇLA YAPILMALI TRAFİĞİN EN İYİ YAPTIĞI İŞ UYGUNSUZ ARAÇ PARK EDENLERİN ARAÇLARINI OTOPARKA ÇEKMEKSİNYAL VERMEDEN ŞERİT DEĞİŞTİRENE 500 TL CEZA KESECEKSİN, SİNYAL DEYİP GEÇMEYİN MOTORCU YU VERECEĞİN SİNYAL KORURSİNYALİ DÖNÜNCE DEĞİL DÖNMEDEN GERİDEN VERECEKSİN NOKTAAA

Yanıtla05
Terbirini al taktir ALLAH kalsın:

Evet gine bir motorlu ve dikkatsiz sürücü eşleşmesi ve sonuç motorlu ölümü kusıra bakmayın ama bu motor sürücüleri bi aracın arkadında taşıt olarak seyir yapması gerekirken heleki hafif bi trafikde aracın sağına soluna her yerden bi anda giriyorlar ve sonuç şimdi Burdada araca sağından çaprazlama sağ kapı yanlarına doğru dış dan içeriye girişi var evet şöför suçlu olabilir ama araksından gelmeyen bi taşıtı yanından içeriye doğru daraltma yapan bu motoru nasıl görsün yani madem taşıtsın kardeşim girmeyin şu arabaların sağına soluna şeritde yaa buda o aracın kullanım alanları koridorları zıt diye girmeyin bi anda hele buradaki kaza motor tam bi dışdan içe doğru aracın kapı yanlarına kendini sokmuş ve acı tesadüf aracda böyle bir manevra yapınca ve ölüm kusura bakmayın ama burda araç ölüme neden olacak ihlali yapmamış nasıl görsün yandan geleni arakaya bakdı dikiz aynasından yol boş du zaten ve ani bi manevra

Yanıtla21
Katil Bariyerler:

Bizim ülkemizde mala verilen değer kadar cana değer verilse belki de o çocuk hayattaydı şimdi çok yazık bu kaçıncı can kaybı bariyerler yüzünden. . . .

Yanıtla12
saygı:

Ben zannediyorum ki buraya yapılan yorumlara bazıları bakar ve toplumun nabzını tutar falan. . . . . . . fakat böyle salakça yorumlar oldukça bu satırların anlamı kalmıyor. . . lafa bak sanki bariyerler yüzünden öldü . . . Allah bilir katil bariyer diyen. . . o şöför sen misin ?????NOT: salak yazmamak için düşündüm ama başka birşey bulamadım kusura bakmayın

01
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title