Haberler

Özel Harekat ekipleri TUSAŞ'a helikopterle böyle indi

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesisi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın bir terör saldırısı olduğunu, şehit ve yaralıların olduğunu bildirirken Özel Harekat ekipleri de helikopterle bölgeye indi.

Son dakika haberine göre Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye ( Tusaş ) terör saldırısı gerçekleştirildi. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ GELDİ

Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği öğrenilirken içeride rehinelerin olduğu öne sürüldü. Havadan ve karadan çalışmalar devam ederken Özel Harekat ekiplerinin müdahale için helikopterle bölgeye indiği görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Kahramankazan Güvenlik 3-sayfa Ankara Ankara Güncel Terör TUSAŞ TUSAŞ Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

gürcan kandemir:

Ayağınıza taş değmesin Allah Türkü korusun

Yanıtla147
Alkan Karaoglu:

Allah yardımcınız olsun özel harekat

Yanıtla039
Furkan Kutlay:

Hayret birşey Hemde çok hayret Türkiye’nin en kritik savunma sanayi şirketi Özel ekipler tarafından korunmuyor Hale bakın

Yanıtla311
Perwer:

Özel harekatçıların oraya nasıl indiklerinden ziyade, şu lanet teröristlerin oraya nasıl geldikleri önemli. İstihbarat ayakta mı uyuyor? Bu nasıl bir güvenlik açığıdır? Bir grup terörist bunu yapabiliyorsa, sözü edilen Yahudi devletinin yapabileceklerini düşünmek dahi İstemiyorum.

Yanıtla16
Onuncu Köy:

Orayı her zaman asker korumalı

Yanıtla07
İsa Şekerci:

Böyle kiritik yerleri polis özel harekat korumalı 24saat

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title