Haberler

4 gün arayla ikinci kez kundakladılar! Erken müdahale aracı kül olmaktan kurtardı

Güncelleme:
Abone Ol

Eskişehir'de otomobille park halindeki bir aracın yanına yaklaşan şüpheliler, aracı ateşe vererek kayıplara karıştı. Yangını fark eden komşuların müdahalesiyle alevler daha da büyümeden söndürüldü. 4 gün içinde ikinci kez araçları kundaklanan aile ise yapanları tanımadıklarını söyleyerek "Yarın da evimizi yakabilirler, tedirginiz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'de park halindeki hafif ticari aracı benzin dökerek kundaklayan şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı. Aynı aracı 4 gün arayla ikinci kez kundaklandığı öğrenildi.

ERKEN MÜDAHALE ARACI KÜL OLMAKTAN KURTARDI

Olay, 03.20 sıralarında Odunpazarı İlçesi Gündoğdu Mahallesi Çelikbilek Sokak'ta meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan Ayşe Topcu'ya ait hafif ticari araç, kimliği belirsiz şahıslar tarafından kundaklandı.

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda şüpheli şahıslar, olay yerine geldikleri otomobilin camından hafif ticari aracın kaput kısmına benzin dökerek ateşe verdi. Çıkan yangın büyümeden vatandaşlar tarafından söndürüldü.

"4 GÜN ÖNCE DE ARACIMIZI YAKMAYA ÇALIŞTILAR"

Geçtiğimiz günlerde de araçlarının kundaklandığını belirten Ayşe Topcu, yaşadıkları tedirginliği dile getirerek, "Pazartesi günü 01.20'de de aynısı oldu. Şimdi de 03.20'de oldu. Komşular gördü. Neden yapıyorlar bilmiyorum. Yapanları da tanımıyoruz. Uykudan kalkıyoruz artık. Aynı arabayla gelip yaktılar. Bizim için bir tehdit. Yarın da evimizi yakabilirler. Neden böyle yapıyorlar anlamadık. Biz gece gündüz uyumadan evin önünde bekçi mi olacağız" dedi.

Olayın ardından hızla uzaklaşarak kayıplara karışan şahısların yakalanması amacıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Güvenlik 3-sayfa Güncel Olay Suç Olay Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Çıtır Hasarlı, takıntısı olan aramasın.

Yanıtla111
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title