Haberler

Pencereden düşen oğlunu gören anne kalp krizi geçirdi! Biri öldü, diğeri yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de 42 yaşındaki oğlu İlyas Yavuz'un 5. kattaki evlerinin penceresinden düştüğünü gören Hatice Yavuz kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan İlyas Yavuz hayatını kaybederken, Hatice Yavuz'un tedavisi sürüyor.

Saat 11.00 sıralarında annesi Hatice Yavuz'un evine gelen İlyas Yavuz, henüz belirlenmeyen nedenle mutfakta bulunan pencereden zemine düştü.

DÜŞEN OĞLUNU GÖRÜNCE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Oğlunun beton zemine düştüğünü gören Hatice Yavuz kalp krizi geçirdi. Bina sakinlerinin ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, anne ile oğlunu Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

OĞLU ÖLDÜ, ANNE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

5'inci kattan düşen İlyas Yavuz, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan anne Yavuz'un ise, hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hatice Yavuz İlyas Yavuz Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Oğlu düşmüş mü atlamış mı bizim de komşuda oldu düştü dendi inceleme ekibi inceledi ve atlamış intihar dedi yani bunu da çözerler

Yanıtla52
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title