Haberler

İstanbul'da 2 grup arasında silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Pendik'te cadde üzerinde karşı karşıya gelen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Pendik'te iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Olay 00.00 sıralarında Harmandere Mahallesi Emir Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde iki grup karşı karşıya gelerek tartışmaya başladı. Olay kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. İki grup birbirine silahlarla ateş açtığı kavga sonucu ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da 2 grup arasında silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLEREK İNCELEME YAPILDI

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılırken, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği belirlendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay mahallide güvenlik şeridi çekilerek inceleme çalışması yapıldı. Ekiplerin çalışmalarının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'da 2 grup arasında silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

İstanbul'da 2 grup arasında silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Güvenlik 3-sayfa Güncel Pendik Olay Olay Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

ÖMER DAK:

Penteksas ne hale geldik yakında sokaga cıkamayacagız Polisin yetkisini kısarsan suç işleyeni tutuklamazsan yada 3 5 gün de bırakırsan dısarı olacagı bu

Yanıtla250
Bidüşün:

İstanbul son 5 yıldır meksika kartelleri gibi oldu, bu çağda sokak ortasında çatışma nedir ya

Yanıtla244
sinan çayırcı:

Bu çağda köşeye sıkıştırılmış savunmasız insanların katledilmesi nedir aslında ! İnanılır gibi değil ama binlerce bebeği canice öldürdüler öldürüyorlar Gazze’de.

00
Karaman Tarik:

Devletin otoritesinin ne halde olduğunu açıkalyan ve hergün tekrarlanan sıradan bir olay haline gelen orta çag Türkiye gerçeği

Yanıtla333
Kimesterseni:

38 yil evvel ayni sokaklarda ayni halti biz yerdik, kazayla yasadik

Yanıtla82
Di:

Devlet ne için var devleti sorguluyorum.aristo

Yanıtla08
sade vatandaş:

millete bir vida sıkacağım tornavida pense varmı deseniz yok derler ama üzerlerinde araçlarında envai çeşit ateşli ateşsiz öldürücü kesici yaralayıcı delici silah taşırlar artık bunlara makarna vermeyi kesin bu insanlar acayip bir hal aldı

Yanıtla22
Abdullah Atik:

Dağdakiler şehire indi…Dikkat..

Yanıtla11
Murat Kara:

istanteks göğün çete savaşı ama hergun ne oluyor böyle sinerji engini dilini gördüler sebep çeteden onlarda basladilar

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title