Haberler

Pendik'te Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Pendik ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi bacağından yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Pendik'te 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, İstanbul'un Pendik ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde geçtiğimiz gün meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan 1 kişi bacağından yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı B.Ç. isimli şahsı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ümit Kara isimli bir vatandaş, "İki kişi karşıdan gelen iki kişiyle kavga ettiler. Diğeri silahını çıkarttı, ateş etmeye başladı. 3- 4 el ateş etti. Kavgadan sonra kaçtılar, gittiler. Bir yaralı var, bacağına ateş etti. Sonra kaçtılar, polis ve ambulans geldi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Politika istanbul Güvenlik 3-sayfa Pendik Polis Kavga Suç Güvenlik Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title