Haberler

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu'da bir polis memuru, evde tartıştığı eşini beylik tabancası ile vurarak öldürdükten sonra 112'yi arayıp "Eşimi öldürdüm" dedi.

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi daha ekledi. Kastamonu'da genç bir kadın, tartıştığı eşinin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti. Eşini öldüren ve polis memuru olduğu öğrenilen koca olayın ardından teslim oldu.

BEYLİK TABANCASI İLE EŞİNİ VURDU

Olay, Saraçlar Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında bir süredir şiddetli geçimsizlik olduğu iddia edilen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru E.T. ile eşi Burçin Sevgi T. arasında tartışma çıktı. Çift arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. E.T., kavga sırasında beylik tabancası ile eşine ateş etti. Kurşunun isabet ettiği 1 çocuk annesi Burçin Sevgi T., olay yerinde hayatını kaybetti.

112'Yİ ARAYARAK EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Yaşanan olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezini arayan polis memuru E.T. eşini öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Burçin Sevgi T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet zanlısı E.T. ise polis ekiplerine teslim oldu. Cumhuriyet savcısı ve olay teri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Burçin Sevgi T.'nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Polis memuru tartıştığı eşini öldürüp 112'yi aradı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kastamonu 3-sayfa Hukuk Polis Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Adem:

Abi Siz böyle cinayetleri yayınladıkça birileri Kopya çekecek yazmayın bu Haberleri. Hani derler ya "eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin"..

Yanıtla32241
Hasan Turk:

3 gun once hukumet kadin cinayetlerinin farkindayiz dedi 3 gunde 5 kadin daha gitti konu barzani lubnan gazze.

Yanıtla88159
şevket ömürlü:

ülke nereye gidiyor hükümet seyrediyor

Yanıtla53163
Çotanak:

ekonomik zorluklar insanları ne duruma düşürdü ya, her şey olabilir eşler arası kıskançlık veya maddi sorunlar kötü alışkanlıklar

Yanıtla2887
ZİYA BAŞKAN:

Genelde böyle cinayetlerde aldatma çıkıyor

5740
Sihirbazın Çırağı:

Bunlar iyi günlerdi önümüzdeki günlerde daha büyük sorunlar yaşanacak polisler, askerler ve doktorlar sevgililerini ve eşlerini hatta çocuklarını öldürüp intihar edecekler, zanlılar onları yakalamaya çalışan memurları kesecek ve lanetlendiği belli olan toplum depremler, seller, kasırgalar, tsunamiler ve heyelanlarla boğuşacak, paranın döviz karşısında kıymeti kalmayacak ekmek bulan yumurta bulamayacak, para geçerliliğini yitirecek kaos ve isyan ülkeyi ve dünyayı kuşatacak. Peş peşe ardı sıra.

Yanıtla5539
Metin Eksioglu:

oldurmek nedir be kardesim ahiretinide yokettin yazik degilmi o cana. anlasamiyosan boşan herkes yoluna

Yanıtla680
sinan çayırcı:

Biz evlenecek hanım bulamıyoruz bunlar tertemiz hanımları katletiyor .

Yanıtla845
Mutlu Can:

2 yılda bir psikolojik değerlendirmeye tabi tutulmalari gerekir.

Yanıtla138
Cafer KILIÇ:

Nereye gidiyor böyle hergun cinayet hergun olay Allah sonumuzu hayır eylesin

Yanıtla030
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title