Haberler

Polis yeleği giyen hırsızlık çetesi, takı satışı yapan kadını soydu

Güncelleme:
Abone Ol

Polis yeleği giymiş hırsızlık çetesi, internet üzerinden takı satışı yapan kadının evine zorla girdi. Kadının ve çocuğunun ellerini bağlayan hırsızlar evdeki takıları çuvala doldurarak çaldı. Hırsızlık anı evde bulunan kameralar tarafından anbean kaydedildi.

İnternet üzerinden takı satan bir kadının evinde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, önce evin kapısını çalan bir kadın, takılara bakıp beğenmediğini söyleyerek ayrıldıktan sonra telefonla bir grup adamı eve çağırdı.

POLİS YELEĞİ GİYİNMİŞ HIRSIZLAR EVE ZORLA GİRDİ

Kısa süre sonra, polis yeleği giymiş kişiler evin kapısını zorla açarak içeri girdi. Kadının başına silah dayadıktan sonra kendisi ve çocuğunun ellerini ve ağızlarını bağlayan hırsızlar, evdeki takıları çuvallara doldurarak çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kadın, yaşadığı korkunç olayın ardından, "Çocuklarımın rızkı bu. Hırsızları bulun ve mallarımızı geri getirin" diyerek yetkililerden yardım istedi. Hırsızların yakalanması ve çalınan eşyaların geri getirilmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hırsızlık Hırsızlık Güvenlik 3-sayfa Hukuk Yaşam Polis Polis Güvenlik Hırsızlık Polis Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Doğuş:

Günaydın Türkiye.

Yanıtla010
Kutay Özmen:

Her şeyi düşünmüşler ama güvenlik kamerasını görmemişler ilginç

Yanıtla10
Mert Kalyoncu:

Olur canım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title