Haberler

Polis memurunun ağır yaralandığı feci motosiklet kazası arkadaşının kask kamerasına yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

Kars'ta seyir halinde kamyonete arkadan çarpan motosikletli özel harekat polisi ağır yaralandı. Kaza anı ise Yiğit'in arkasında giden motosikletli arkadaşının kask kamerasınca kaydedildi.

Kars'ta, 14 Kasım'da, Paşaçayır Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi sanayi sitesine girişine yaklaşık 200 metre uzaklıkta meydana gelen kazada, polis memuru Serkan Yiğit ağır yaralandı.

KAZA ANINI ARKADAŞININ KASK KAMERASI KAYDETTİ

Bir grup motosiklet tutkunuyla kent gezisinden dönen polis memuru Serkan Yiğit, aynı yönde seyrederken, tali yola giren kamyona hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle yola savrulan Yiğit, ağır yaralandı. Kaza anı ise Yiğit'in arkasında giden motosikletli arkadaşının kask kamerasınca kaydedildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan Yiğit'in iç kanama geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Recep:

trafik kurallarına önce polisler uymalı

Yanıtla931
bilirkişi:

tali yola giren kamyonet sinyal vermeden dönüş yapıyor bu kayıt incelenirse kamyon hatalı motor sürücüsü kim olursa olsun sinyal vermeden dönüş yapan bir araç yüzünden kaza yapıyor

Yanıtla90
birbilen:

kamyon şoförünün sinyal vermemesi polis olduğu için haklı gösterilmeye çalışan motorsikletlinin otoyolda araçların seyri için ayrılan alan (şerit) dışında 130 km hızla gitmesini gerektirmez. bknz. kameralı olan normal hızda ve takip mesafesini koruduğu için kaza yapmıyor.

06
adem:

tamam sinyal vermeme cezası almalı ama suçlu değil ayrıca motor akkadan çarpıyor

02
mehmet.a:

polis olması yaptığı kazada haklı olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki. geçmiş olsun fakat kurallara uyması gerekiyor

Yanıtla09
yorumsuz:

Ne güzel ülke. Kanunlar, kurallar herkese göre farklı işliyor. Kamyonun stop lambaları yanmıyor olabilir ve sinyalsiz dönüş yapıyor, evet suçlu fakat trafik kazası 8/8 suç oranı kuralına göre motorlunun çok daha fazla suçlu olduğu bariz belli. Hız limitine uymuyor, takip mesafesi yok, arkadaşını kontrolsüz solluyor, sol şerit dış çizgisinde seyrediyor. Neresinden tutarsanız haksız. Fakat mesleği polis olduğu için kamyoncu suçlu sayılıyor. Böyle bir şey olamaz! Kamu çalışanı diye herşey serbest mi?

Yanıtla05
hatice:

baster parayi al ehliyeti sonrada yap kaza niye oldu cunku sen paraynan tanidigiyin yardimiyla ehliyet aldin cahil toplulugu

Yanıtla32
ali:

burasi turkiye burda tirafik kurallari olmaz herkes kendi koyar kuralini cunki ehliyeti paraynan alan bir toplum malisef nebeklersiniz

Yanıtla31
555:

motosikletli hatalı

Yanıtla03
Vatandaş:

555 ciddi misin la, nasıl anladın tebrikler. . .

01
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title