Haberler

Restoran sahibi ve iki oğlu komşularının kapısına dayandı! Karı koca park yeri tartışmasında darbedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'de bir restoran sahibi olan baba ve iki oğlu, motosiklet park yeri tartışmasının ardından komşularının oturduğu eve saldırdı. Evde bulunan karı koca saldırganlar tarafından darbedildi. Olay sırasında güvenlik kameraları da kayıttaydı.

Balıkesir Ayvalık'ta motosiklet park yeri tartışması kavgayla bitti. Komşularını kapısına dayanan şüpheliler ortalığı savaş alanına çevirdi.

EVİN KAPISINI KIRIP KARI KOCAYA SALDIRDILAR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda'da yer alan bir restoranını sahibi olan baba ve iki oğlu komşularının motosikletini park ettiği yere sinirlendi.

Sözlü tartışmanın ardından taraflar olaysız şekilde dağılırken siniri alamayan baba ve iki oğlu gece saatlerinde komşularının kapısına dayandı.

Restoran sahibi ve iki oğlu komşularının kapısına dayandı! Karı koca park yeri tartışmasında darbedildi

Taş ve sopalar ile eve saldıran şüpheliler ellerine geçen ne varsa eve fırlatarak kapıyı kırdı. Evde bulunan karı koca da saldırganlar tarafından darbedildi.

Sokakta terör estiren saldırganlar bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan korku dolu dakikalardan geriye ise güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Motosiklet Balıkesir Güvenlik 3-sayfa Hukuk Baba Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

mehmet türkel:

Teksas ı geçtik diyoruz ne alaka şu anda teksas ı solladık gidiyoruz artık hiç bir yerde can güvenliği kalmadı buna cesaret veren kanunların yetersizliği at içeriye bir kaç yıl bakalım nasıl olacak.

Yanıtla052
Güven önemlş:

kabalık ve zorbalıkta kimse yarışamaz

03
Anty-Partizan:

Devlet Diyor ki " Bana Bulasmayin, Opusun Barisin..Veya Burasi Hukuk Devleti, Gidin Birbirinizden Davaci Olun.." Peki Baska Ulkelerin Devletleri Ne Diyor ?.. Bir Zahmet Arastirin, Ogrenin Kendiniz..

Yanıtla816
MÜCAHİD:

saldıranlar esnaf şaşırmadım. aynısını farklı biçimde dükkanlarında da yapıyorlar çaktırmadan.

Yanıtla120
aRMa 1979:

Adalaet yokki 2020 den beri

Yanıtla316
Murat Celik:

böylesi insanları ömür boyu içeriden çıkarmayacaksın

Yanıtla113
Dursun Karagöz:

ulkede hwrkes kendini adalet yerinw koyuyor cezalar yok hersey cok gec geliyor olan garibana oluyor

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title