Haberler

Rezidansın 9'uncu Katından Düşen Ebru'nun Son Mesajı Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Küçükçekmece'de bir rezidansın 9'uncu katından düşerek ölen Ebru Erdem'in o gece arkadaşı M.B.'ye "Kafam çok güzel gel beni buradan al" diye mesaj attığı ortaya çıktı.

İstanbul Küçükçekmece'de 14 katlı bir rezidansın 9'uncu katından düşerek şüpheli bir biçimde ölen Ebru Erdem'le (18) ilgili soruşturma sürüyor. Erdem'in o gece kız arkadaşı M.B.'ye attığı mesaja ulaşıldı.

Sabah'ın haberine göre; M.B. "Birkaç gün önce beraberdik. Birlikte Edirne'ye gitmiştik, gezdik. O gece bana 'Kafam çok güzel' yazdı. Ben de 'Neredesin' dedim. 'Küçükçekmece'deyim' dedi. 'Gelip alayım seni' dedim. 'Tamam gel beni buradan al' dedi, 'Tamam' dedim. Bir daha cevap gelmedi" dedi.

Rezidansın 9'uncu Katından Düşen Ebru'nun Son Mesajı Ortaya Çıktı

"PARMAK İZİM KALIR DİYE MÜDAHALE ETMEDİM"

Tutuklanarak cezaevine konulan Serdar Taş'ın hakimlik ifadesine de ulaşıldı. Taş olayı şöyle anlattı: "Olay günü kız arkadaşımla evime gittik. İçki falan aldık. Oturduk içtik. Bu sırada kız arkadaşım uyuşturucu getirmişti. Bunu da kullandık. Ben kız arkadaşımla henüz 3 gün önce tanışmıştım. Ailesiyle ve ablasıyla telefonda tartıştı. Karşı taraftan da ona küfür edildiğini söyledi. Ben lavaboya gittim. Döndüğümde kendisini pencerenin dışına bırakmıştı. Yapma dedim. Sırtı bana dönüktü. Ben yaklaşmadım dahi... Zaten madde kullanmıştım. Tutmaya çalışırken düşer ve parmak izim kalırsa suç bana kalır diye düşündüm. Bu yüzden müdahale etmedim. Ben güvenliğe haber verdim. Ambulans çağrılmasını istedim. Daha sonra kız arkadaşımın o şekilde yerde yatar görünce kendimden geçtim. Oradan uzaklaştım."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

!:

18 YAŞINDA İÇKİ İÇİYOR UYUŞTURUCU KULLANIYOR 3 GÜNLÜK TANIDIĞI Bİ ADAMLA Bİ ODADA KENDİ SONUNU KENDİ HAZIRLAMIŞ SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIRMIŞ KİMSE KUSURA BAKMASIN AKLIYLA BU SONU KENDİNE HAZIRLAMIŞ BUNLARA ÜZÜLECEK HALİMİZ YOK, GENÇLİK NE HALE GELMİŞ ANNE BABALAR NEREDE!!!!

Yanıtla836
Kımız:

İçki içmişsin uyuşturucu kullanmışsın ama o anda ihalenin sana kalacağını düşünebilecek kadar ayıksın O işte bir iş var

Yanıtla030
Ad Soyad:

Reflex olarak tutmaya çalışır insan.Kızı camda gördün ne ara ne hızlı düşündün “atlar ölürse parmak izim kalır” Çok saçma bariz doğruyu anlatmıyor.

Yanıtla228
ABDULLAH:

BUNLAR İLERİ DEMOKRASİ, SONSUZ ÖZGÜRLÜK, ÇAĞDAŞ VE UYGAR YAŞAMIN ESERİ. SUÇLU ARAMAYA GEREK VAR MI???

Yanıtla1019
Mehmet:

Erkek arkadaşı o güzel kafasıyla ''tutmaya çalışırken düşer ve parmak izim kalır'' endişesiyle kızı tutmamış. . . Yalan söylüyor bu. Çünkü uyuşturucu ve alkol alan biri, ''tutarsam parmak izim kalabilir'' endişesi taşıyamaz, mantıklı kararlar veremez, sağlıklı bir şekilde düşünemez. Erkeğe yakınları veya avukatı tarafından böyle bir ifade verilmesi istenmiştir, bundan çok eminim.

Yanıtla225
Söyletmeleri önemli degil:

Içince yarı uyku hali ayakta uyuyor gibi güçsüz ve yorgun oluyor insan düşünemiyor değil. Ayrıca yargılamak kimsenin haddi değil

00
Melissa:

senin yorunumu okumadan ayni seyleri dusunmusuz , parmak izini dusunen bir insanin bilinci yerinde olur oysaki alkol ve uyusturucu almis. Cok sacma geldi . Bide su var vucutta DNA izi kalir parmak izi olabilecegini zannetmiyorum.

00
dede:

oyle bir çıkmazın içine surukleniyoruzki bu dızıler gosterıs safşata ıslamdan guzel ahlaktan yoksunuz arkadaş olunup bırkaç gun içinde degil ahlak guzel degilse birkaç dakikada hallederler adami soyleyınce ahlak bekçisimisin dıyorlar anneler babalar lutfen çocuklarına utanmayı guzel ahlakı aşilamalılar saygılarımla

Yanıtla026
Tarik:

Allah içki yi yasakliyor bize zarari oldugu icin..ama insanoglu hala ısrar ediyor..sonra da zarari kendine oluyor..insan sarhos kafayla ne yaptigini bilmiyor..normalde yapmayacagi seyleri yapıyor..o yuzden ickiye karsi uyanik olalim..bizi sarhos edip yanlis seyler yaptirmasina izin vermeyelim.

Yanıtla124
Arif:

Kendine Filozof diyen zavallı, tanrıyı islam harici kaynaklardan öğrenirsen, böyle saçmalıklar düşünürsün. tanrı bütün iyilikleri de , kötülükleri de, şeytanı da yaratır. isteseydi kötülük ve iyilik diye bir kavram bile olmazdı. o kavramları da O yaratmıştır. bütün bu kötülükler geçici bir süre için insanları sınavdan geçirip, ayıklamak içindir. bütün evreni yaratabilen bir varlığın kötülükleri yok edemeyeceğine hangi mantıkla inanabilrsin.

23
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title