Haberler

Rize'de Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursu öğrencileri akıntıya kapıldı: 2 ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Fırtına Deresi'ne giren Kur'an kursunda okuyan 6 öğrenci akıntıya kapıldı. Feci olayda 4 öğrenci kurtulurken arama kurtarma ekipleri 2 öğrencinin cansız bedenine ulaştı.

Rize Ardeşen'de serinlemek için öğrencilerin serinlemek için Fırtına Deresi'ne girmesi faciayla bitti. Dereye giren 6 öğrenciden dördü sağ kurtulurken ikisinin ise cansız bedeni bulundu.

AKINTIYA KAPILDILAR

Fırtına Deresi'ne giren Tulunoğlu Dursun Efendi Erkek Kur'an kursunda okuyan 6 öğrenci deredeki akıntıya kapıldı. Öğrencilerden ikisi kendi imkanlarıyla akıntıdan sağ kurtuldu. Çevredekiler de 2 öğrenciyi kurtardı.

2'SİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Derede kalan 2 öğrenci için AKUT, AFAD ve JAK seferber oldu. Yapılan arama neticesinde 2 öğrencinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Durum Güvenlik 3-sayfa Fırtına Ardeşen Güncel Yaşam Rize AFAD Akut Kaza Güvenlik Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Sihirbazın Çırağı:

Çok ilginç, Kuran'ın herşeye gücü yettiği söylenen tanrısı tüm yalvarmalarına rağmen müdahale etmemiş mi ya da yanlış ayeti mi okumuşlar; yanlış esma ile mi seslenmişler ? Şimdi bunu okuyan müslümanlar dereye düşene Allah bile yardım etmiyor demezler mi ?

Yanıtla78572
Özcan Özcan:

YA KARDEŞİM SEN DE AYIN YARILDIĞINA BALIĞIN KARNINDA İNSAN YAŞADIĞINA İNANAN İNSANLARI UYANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN.MÜSLÜMANI UYANDIRMAK ÖLÜYÜ DİRİLTMEKTEN DAHA ZOR.

51275
Hakan Yıldırım:

Toprağın altına girince anlarsın neden yaratıldığını şuan ne desek olmuyor senin dinin sana benim dinim bana

41370
Murat DOĞAN:

inanmıyor olabilirsiniz ama saygı duyun

37362
Özcan Özcan:

MURAT KÜFÜRMÜ ETTİK HAKARETMİ ETTİK?KURAN,İSLAM BİZLERE SAYGI DUYMUYOR AMA BEN DUYUYORUM.

29338
Doktor bey ve Kızı ERGÜN:

Kur'an kursu ndan öğrendiğim den çok daha fazla sini Atatürk ün maaşından ödediği Elmalılı Muhammed'in mealini okuyoruz ve 4 yıl boyunca İstanbul Beyoğlu nda İngiliz İtalyan askerlerinin üst araması kimlik kontrolünden geçen ninelerimizi dedelerimizi kurtaran Atatürk e dua ediyoruz, Vahdettin İngiliz gemisi ile kaçtı ve İngiltere de ellerindeki yandaş halife ile bozgunculuk yapınca Atatürk hilâfeti kaldırdı

Yanıtla18967
Canım Türkiyem:

AHİRETTE Haşr olacaksınız birlikte kafanı yorma

3681
Yorumcu Davut :

bu sallamasyon yalanlara gerçekten inanıyor musun? ismet inönü bu iddialarına hatıratlarında cevap verdi zira. yeni alfabe ile amacının ne olduğu beli olan planlı bir çalışmaydı sadece..

2542
selam sana:

(Ey mü’minler!) Yoksa siz, sizden önce geçip giden (mü’min)lerin, başlarına gelen (sıkıntı)lar, sizin de başınıza gelmeden (hemen) cennete gireceğinizi mi sandınız? Onlara öyle yoksulluk ve sıkıntı dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki hatta Peygamber ve onunla birlikte olan o mü’minler: “Allah’ın (vaadettiği) yardımı ne zaman?” diyecek (duruma gelmiş)lerdi. İyi bilin ki Allah’ın yardımı çok yakındır. Bakara Suresi 214. ayet.

Yanıtla21170
Canım Türkiyem:

SADAKALLAHULAZİM

745
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title