Haberler

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Van'da 27 Eylül'de kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı. Yapılan ilk incelemede darp ve silah izine rastlanmadı.

Van'da 18 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in Van Gölü sahilinde cesedinin bulunması ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Genç kızın kıyafetlerinin üzerinde olduğu, uzun süre suda kalması sebebiyle cesedinin şiştiği öğrenildi. Bugün memleketi Diyarbakır'da toprağa verilen Kabaiş'in ön otopsi raporu da çıktı.

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı

DARP VE SİLAH İZİ YOK

CNN Türk'te yer alan habere göre; yapılan ilk incelemede darp ve silah izine rastlanmadı. Ön otopsi raporundan elde edilen bulgular İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek.

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı

"KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜLER"

Didem Arslan Yılmaz'ın programına katılan genç kızın ağabeyi ise kardeşinin sudan korktuğunu belirterek "Kardeşimi öldürdüler" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Van Gölü 3-sayfa Asayiş Sağlık Güncel Otopsi Hukuk Van Hukuk 3.Sayfa Asayiş Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Fırat Soylu:

Güzel kızım. Rabbim merhameti ile muamele eylesin.

Yanıtla5407
ciziri :

mekanı cennet olsun

Yanıtla6308
Abdullah KARAMAN:

Devletin hiçbir raporuna güven kalmamıştır.

Yanıtla182127
Salih Aslan:

Allâh rahmet eylesin inşallah ailesine sabır versin

Yanıtla5290
FONCUSAVAR:

Bir ademoğlu olarak dünyaya geldi, bir ademoğlu olarak göçüp gitti. Allah katında Küğrt, Arap Türk olmasını hiç bir ehemniyeti yok.. Önce Ademoğlu İnsan olun. Aynı gemide yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla11248
Derin Fikirler:

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün

Yanıtla24612
Kezban K.:

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin

Yanıtla5171
Abdulkerim Maktele:

ÜNÜVERSİTELİ bir kızın herhangi bir pisikolojik rahatsizliğinin olmamasına rağmen intihar edilmesi düşünülemez Geriye tek bir ihtimal kalıyor kız kaçırıldı başınada ne getirildi sonra oraya atıldı yapanların Allah belalarını versin inşallah devlet tez zamanda failleri tespit edip gerekli cezaya çarptırarak ailenin acısını nispeten dindirir aileye sabır diliyorum Allah kimseye evlat acısı göstermesin

Yanıtla13158
Hasan Kenan Solmaz:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH

Yanıtla491
Halil Yarbaşı:

Allah rahmet eylesin Rabbim ailesine büyük sabırlar versin çok zor bir durum ??

Yanıtla368
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title