Haberler

Genç kızları kabinde görüntüleyen sapık, tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Konyaaltı sahilindeki kabinlerde üstlerini değişen 2 genç kızı, kabin altından cep telefonu kamerası ile görüntüleyen 38 yaşındaki şahıs, tutuklandı. Yapılan incelemede, şüphelinin cep telefonunda, çok sayıda uygunsuz görüntü olduğu belirlendi.

Konyaaltı sahilindedün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir erkeğin cep telefonu kamerasıyla kabin altından görüntü çektiğini fark eden bir kadın, kabinlerden çıkan A.A. (17) ve Y.H. (17) adlı genç kızlara durumu anlattı ve görüntüleri çeken kişiyi gösterdi.

KISA SÜREDE GENÇLER TARAFINDAN YAKALANDI

2 genç kızın yanına gidip tartışması üzerine görüntü çeken kişinin kaçmaya başladı. Sahildekiler de şüpheliyi kovalamaya başladı. Sahil bölümünden kaçarak otopark kısmına gelen şüpheli, kendisini kovalayan gençler tarafından yakalanarak, yere yatırıldı. İsminin Mustafa A. olduğu belirlenen şüpheli, bir süre sonra gelen polise teslim edildi. Yapılan incelemede, şüphelinin cep telefonunda, çok sayıda uygunsuz görüntü olduğu belirlendi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Mustafa A, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mustafa A, çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konyaaltı 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title