Haberler

Elektrik borularından hortum sokup evin içini 10 gün boyunca suyla doldurdular

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir eve, kişi veya kişilerce elektrik borularından hortum sokulup su dolduruldu. Yaklaşık 10 günden beri su dolumu devam eden evde eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

Sakarya'nın Kaynarca ilçesine bağlıİmamlar Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Hüseyin Demirkır'a ait köy evinin elektrik borularına hortum sokup içeriye su doldurdu. Yaklaşık 10 gün boyunca çeşme açık şekilde evin içi su dolarken evdeki eşyaların büyük bir bölümü zarar gördü.

AKRABASI FARK ETTİ

Yaşanan durumu ev sahibinin akrabası Mustafa Baş eve tatil gayesiyle kalmaya gelince fark etti. Ev sahibinin Trabzon'da olduğunu belirten Baş, kendi çabalarıyla evi temizlemeye çalıştı. Kişi veya kişilerin evin önündeki çeşmeyi açıp hortumu elektrik borusuna sokup su verdiği anlaşılırken hususa ilişkin inceleme başlatıldı.

"BU İNSANLIĞA SIĞMAZ"

Yaşanan durumu tatil için evde kalmaya geldiğinde fark eden ev sahibinin akrabası Mustafa Baş, "Burası kayınçomun evi ve burada kimseye düşmanlığımız yok. Hortumu elektrik borusuna takarak çeşmeyi açıyorlar ve eve su dolduruyorlar. Yaklaşık 10 santimetre su doluydu evin ve içi bir hafta boyunca su akmış. Ev çamur haline gelmiş, eşyalar zarar görmüş. Biz tatil yapmak için sabahtan geldik buraya iyi bir Pazar günü geçirelim diye. Geldiğimizde kapıdan su akıyordu ve elektrik borusuna hortum takılıydı. Bu insanlığa sığmaz. Birinin bize karşı garezi varsa yüzümüze konuşsun, bu şekilde olacak bir iş değil" dedi.

İşte o evden kareler;

Sakarya'da Bir Ev Elektrik Borularından Suyla Dolduruldu

Sakarya'da Bir Ev Elektrik Borularından Suyla Dolduruldu

Sakarya'da Bir Ev Elektrik Borularından Suyla Dolduruldu

Sakarya'da Bir Ev Elektrik Borularından Suyla Dolduruldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynarca sakarya 3-sayfa Güncel Yaşam 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Martin Sikertel:

E bütün ülkenin okuduğu bir haber sitesinde haber olmaya değecek bir durum mu bu? Boruya hortum sokmuş da ıslatmış da bilmemne; kime ne bundan?

Yanıtla62896
ilker Akil:

Sen tiktok izle çocuk.

10187
İnsan Doktoru:

Yöntemi bilmeyenler öğrensin diyor işte. Başka çıkarım bulamadım

953
Martin Sikertel:

ilker Akil sen çok izliyorsun ki tavsiye etmişsin; ama zeka seviyemi düşürmeye niyetim yok, sana benzemek istemem.

03
Beste On:

Ülke ne halde kadın çocuk hayvan canlılar ağaç toprak hunharca yok etmek bitti, yapılara mı geldi ? Bu insanlar gittikçe deliriyorlar akıl almaz hareketler! Yapan kişileri tespit yok caydırıcı cezalar yok iyice başıboşluk hâkim olunca napsin adam derdini medyaya anlatmış.

Yanıtla1569
CAN Işık:

Taş uzaktan gelmez

Yanıtla6355
ALONE WOLF:

Çocukları bu kadar masum zannetme,içlerinde çok miç var.

Yanıtla5266
Güven önemlş:

çocuklar uyarılmıyor. her şey yaparlar, malesef

4113
İbrahim BAKIRHAN:

Nasıl bir ülke burası? Bangladeş ve Hindistan karması olduk...

Yanıtla19188
Burhan Tarhan:

Kiracı koyarsan böyle olur Daireye saygısı olmayan kimseye saygısı olmaz bu zamanda evi kiraya vermeyecek boş kalsın çürüsün yada sat kafan rahat olsun otur evinde demli çayını iç keyfine bak

Yanıtla8937
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title