Haberler

Sakarya'da Trafik Denetiminde 250 Araca Cezai İşlem

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'da yapılan trafik denetimlerinde 250 araç ve sürücüye toplamda 1 milyon 103 bin 293 lira ceza kesildi. Denetimlerde belgesiz ve kasksız sürüş gibi çeşitli trafik ihlalleri tespit edildi.

Sakarya'da motosiklet ve motorlu araçlara yönelik yapılan trafik denetimlerinde bir günde toplam 250 araç ve sürücüye 1 milyon 103 bin 293 lira para cezası kesildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, sorumluluk bölgesinde trafik güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motorize şahin ekipleri tarafından bir günde yapılan denetimlerde, belgesiz araç kullanma, yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanma, plakasız araç kullanma, trafikten çekili araç kullanmak, tescilsiz araç kullanma, kasksız motosiklet kullanma, abart egzozlu araç kullanmak gibi suçlardan toplam 250 araç ve sürücüye 1 milyon 103 bin 293 lira para cezası kesildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Güvenlik Politika Olaylar 3-sayfa sakarya trafik Hukuk Ceza Olaylar Güvenlik Ceza Yerel Haberler Trafik Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title